發新話題

絕信求教

[Close]
引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-10-16 04:07 發表

除事前特別說明
否則人數相差兩名時,少人一方擁有決定權
最近比較忙,冇乜點扒文
咁耐先回你希望你唔好見怪
35開波我真係唔想恰佢(如果哩句野傷害到貴團既團員幼小既心靈請見諒)
所以打左句俾你地34就走左
35離開遊戲就唔會記走場,哩個係我開始玩魔獸至而家都仲有既不明文規矩
有時見到35有人走左又有人話"場主記名"我都會搭多句"35仲要記走場,你第1日玩魔獸?"
如果貼圖個位小朋友唔知我都仲可以理解,但以夜夢咁既大團都冇個知我就好難理解了
可能35離開遊戲都記走場係你地團既團規
如果係咁我會覺慶幸,若唔係咁既話真係好難想像夜夢而家d人變成點
見貼圖個位小朋友留意本人咁耐,就俾小小貼士你
如想要我既走場圖就開個新帳號加開007ars場加夜晚12點後開場
如本人有日心血來潮想玩絕信或者會入到你個場
仲要咁唔好彩我又彈左魔獸你就有我既走場圖啦(希望你知哩種走場係非惡意,不過如果你有我諗我都會講聲對唔住 )
你唔好彩本人哩排一星期可能得3-4晚會開vlan玩魔獸
你好彩就係本人哩排部電腦成日輕機
半年以上既rp你都可以搵到,我諗上面個d挫折你都應該好易克服  
無論點都好過你要搵張令你自取其辱既圖黎話我瓜

您邊位?同夜夢有咩關係?我入左團甘耐都唔識你Ge我地Ser1夜夢007場不嬲都係難開波難完場
我地團規有一項叫有品耐殺不走場,相信各位團友都做到
玩絕信都係求完場,所以我地3打5都係唔會Re,即使輸硬被洗泉都唔會走場
但如果你話5打3你叫Re然後走場就實在太可笑了
如果個個似你甘,甘我地場平時打2V5/3V5甘又點?一開波對面D人走哂場?
係人都知35Re唔Re係少數方決定,多數方只能跟随決定
多多解釋等於無謂
講多件事你知,我地團Ge死亡筆記唔係為你而設,唔好甘自大
你只係係筆記上幾百人之中其中一人而已

補充多句:我唔介意你入我場打2V5.但前提係你唔好一開波就走場

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-11-18 02:34 發表

最近比較忙,冇乜點扒文
35開波我真係唔想恰佢(如果哩句野傷害到貴團既團員幼小既心靈請見諒)
35離開遊戲就唔會記走場,哩個係我開始玩魔 ...
走場就走場啦
夜夢會5夠你打

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-18 20:51 發表
走場就走場啦
夜夢會5夠你打
你肯定傻左 我地好廢

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2012-11-18 20:51 發表
走場就走場啦
夜夢會5夠你打
串到呢

引用:
原帖由 御門千早 於 2012-11-18 20:55 發表

串到呢
冇串  事實

引用:
原帖由 09621345 於 2012-11-18 10:45 發表
您邊位?同夜夢有咩關係?我入左團甘耐都唔識你Ge我地Ser1夜夢007場不嬲都係難開波難完場
我地團規有一項叫有品耐殺不走場,相信各位團友都做到
玩絕信都係求完場,所以我地3打5都係唔會Re,即使輸硬被洗泉都唔會走場
但 ...
我有叫過re?
你地可唔可以搵d大既出黎回貼?
你d咁既小朋友連篇文都睇唔明就插隻腳埋黎只會令你地個團越來越難堪
引用:
走場就走場啦
夜夢會5夠你打
唔介意你抽水
不過想擦鞋就去佢地團版,靜靜雞咁擦都冇咩人會知
建議你退位讓賢,你個團由你咁既人做團長會好悲哀
火舞團既朋友們請見諒,你地都見到係你地團長自己鍾意屎坑點燈

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-11-19 00:41 發表

我有叫過re?
你d咁既小朋友連篇文都睇唔明就插隻腳埋黎只會令你地個團越來越難堪
講多無謂.解釋甘多都系哂氣.
總之.我地35開波前你吾講吾想玩35.
開波前你又無走.
開波先黎走.
甘好明顯系你問題.
甘你明吾明?
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-11-19 00:58 發表

講多無謂.解釋甘多都系哂氣.
總之.我地35開波前你吾講吾想玩35.
開波前你又無走.
開波先黎走.
甘好明顯系你問題.
甘你明吾明?
我承認我有錯,不過唔關走場事
我唔知佢個場會35,我入完場就出左去睇野
入到去見到35,我唔想恰佢所以俾佢地34
至於解釋,我係俾貼圖個位小朋友咁有心機搵個半年以上既rp既行為所感染而做出既回報
希望佢經過哩件事後明白到點樣離開遊戲先記名走場
唔想佢玩咁耐魔獸都仲好似d智障人士咁係唔係都話人走場記名
我既用心良苦你又明唔明?

知道 如果2個字 咩意思嗎?要我教你中文?
我明明係舉緊例,你講緊乜?
大大張走場圖有得睇 我諗你唔會當除你以外所有人都眼殘掛?

我係團入面的確係細 但如果下下回2打6都要團長出馬
我諗禮數不合,除非有私人野要回,否則唔洗勞煩團長大人
現在我只知道有人走場 而走場就要記名
再者 如果打路人連出35都唔得的話,夜夢呢個團真係白開了

唔該 真係唔該 用腦 理解 消化 再回POST

補充少少:我回post 並唔係因為有你呢個人存在,
只係因為個post有我等緊ge人尚未出現
所以我先會追post
提醒你一句:渺小的人 別想太多 認真你就輸了

引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-11-18 02:34 發表

最近比較忙,冇乜點扒文
35離開遊戲就唔會記走場,哩個係我開始玩魔獸至而家都仲有既不明文規矩
有時見到35有人走左又有人話"場主記名"我都會搭多句"35仲要記走場,你第1日玩魔獸?"
如果貼圖個位小朋友唔知我都仲可以理解,但以夜夢咁既大團都冇個知我就好難理解了
可能35離開遊戲都記走場係你地團既團規
如果係咁我會覺慶幸,若唔係咁既話真係好難想像夜夢而家d人變成點
見貼圖個位小朋友留意本人咁耐,就俾小小貼士你
如想要我既走場圖就開個新帳號加開007ars場加夜晚12點後開場
如本人有日心血來潮想玩絕信或者會入到你個場
仲要咁唔好彩我又彈左魔獸你就有我既走場圖啦(希望你知哩種走場係非惡意,不過如果你有我諗我都會講聲對唔住 )
你唔好彩本人哩排一星期可能得3-4晚會開vlan玩魔獸
你好彩就係本人哩排部電腦成日輕機
半年以上既rp你都可以搵到,我諗上面個d挫折你都應該好易克服  
無論點都好過你要搵張令你自取其辱既圖黎話我瓜
引用:
原帖由 三分︱天下 於 2012-11-19 00:41 發表

我有叫過re?
唔打書面語啦...懶得諗咁多字
好多謝你到而家都仲俾面小弟我
但係,我咁刻意將"少人一方"整成藍字
係哂氣既,睇泥經過兩場3v5
原本3人方話事變咗做5人方(你果邊)話事
問題就出係呢度,你條不明文規定用錯地方
你要搵話得事既,我從來唔覺得自己係話得事既人
如果敝團錯,歡迎泥指定,之不過咁
錯既唔係我呢邊,亦唔係我啲人,係你
前事我可以不計,係我呢個回覆之後
如果你仲要羞辱敝團成員既話
咁就唔好怪小弟我

我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-11-19 01:39 發表

唔打書面語啦...懶得諗咁多字
好多謝你到而家都仲俾面小弟我
但係,我咁刻意將"少人一方"整成藍字
係哂氣既,睇泥經過兩場3v5
原本3人方話事變咗做5人方(你果邊)話事
問題就出係呢度,你條不明文規定用錯地方
你要搵 ...
好明顯係貴團d人羞辱我先囉ok?
如果唔係你插隻腳埋黎,我回完佢地第1張貼就唔想再理佢地
我第1張貼有羞辱你地團?
35離開遊戲仲當走場?我都真係唔知你由邊度搵到絛咁既規矩出黎
而我初初玩魔獸既時候就已經見到有人講過35已經令遊戲唔公平,係35既情況下離開遊戲都唔當走場之類既說話
我相信好多人都知哩絛規矩,我叫你教佢我都真係唔知你會唔知哩絛規矩,我以為你係會為左你個團而癲到是非黑白
講真,同我玩過既人都知我份人係點,人地唔搞我先我都唔會去插佢,
如果貴團既人士再係咁不知所謂,我都唔會客氣
雖然冇乜閒情,但係我都唔希望d人講到絕信就會諗到係1班不知所謂既小朋友遊戲

引用:
走場就走場啦
夜夢會5夠你打
咁又未必,如果佢成個團打佢一個一定唔夠喇。1on1味打過,係無可確認!

其實夜夢你地團出名X王,問下同你地打過d人都知,邊個X邊個先,大家心中有數喇,講到明就沉喇,小弟至今味走過場,我明白對走場嘅人嘅感受,但因小小野就camp圖,一d機會都冇,咁真係睇唔過眼,咩死亡筆記,以為自己係死神咩,睇小d動漫喇,e幾句並非有意踩你地,只不過係睇唔過眼你地嘅作風,要咁樣記名,你不如去**廣告**挽,有記名程式,唔洗日camp夜camp咁麻煩,係vlan挽,冇e個程式可能因為【比走場玩家一個機會。】
為何35,5人方面的一方就冇機會話事?你3人方面的一方說繼續打落去,但5人那邊有人會覺得咁小人為何要繼續打落去?不如重新開場打翻55不是更好?你挽得絕信差不多都係為求快感,絕信少人會好挽?之前我成日同某人打25,都咁樣比人話過 : 好悶,快g把,再開打55,靜係得2個對面,都唔好挽,多d人開心d,就算比你地屠都冇所謂,大家打機都係求開心,為求開心而不悶!
最後個人認為三分|天下再這場35而re并沒錯

回復 164# 的帖子

拎死亡筆記ge唔係人類黎ga咩?幾時係死神
記左名 唔代表冇機會
唔好意思,有d野你真係唔知道,我地記一次名 係唔會踢人
我地都會比次機會 但當個名係名人上面出現2次或以上 我地唔會留手
但甘樣唔代表等於走場唔記名,你可能歪曲左我地意思
玩得絕信為求完場 踢走場只係為左可以完到場
玩2打5/3打5原因係 5打5太悶 完全冇壓力
2打5/3打5係可以認真甘玩番1-2場
其實你玩過2打5應該會明白
除非你打5個新到一開普通英唔出庫電

至於35re呢個問題 你明就明 唔明我都解唔到比你聽,直接d講 你同佢都係好頑固

發新話題