發新話題

真田幸村 - 火燄第一兵 (vLan 締ξ死神ψ 製作)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
我的真田玩法都係抄果隻~ ~
團戰配合村上很強

引用:
原帖由 。幻﹏LaM 於 2007-6-3 18:06 發表
我的真田玩法都係抄果隻~ ~
團戰配合村上很強
說得對。

村上+真田幸村暈技又可配合,一起大技威力又強,讓幸村容易攻擊敵方。

配合村上..
加埋光秀吧 好等真田打足成個大絕

回復 #156 猊下 的帖子

立花  松久    毛利唔好= =?

回復 #157 stan 的帖子

相信有很多英雄也能配合幸村的。

樓主咁玩法係用殺人為主or爆塔?????
愀既+點方法我唔會去用,我經常覺得,真田win本多既原因,大多數係因為第1招,你覺得多30攻對真田冇咩用,但係係前期,呢30攻用途就十分之大,因為前期塔hp少的原因,有30攻就可能等於後期70-100攻的速度及效果,再加上,第1招的會hp效果對真田黎講係十1分重要,樓主講到,黃點50hp<~比第1招有用,我覺得非常錯,如果以3lv技點黎計,3lv黃點就等於150hp<~但係,用果3點黎+第1招既時候,就會多出30攻+每秒15hp的回血效果,一般爆塔既時候通常都會有20-30秒,咁你有20-30秒既時候,就會回到300-450hp,咁計起黎,就已經差2-3倍,加上你冇計到你係cp既時候,你如果+爆第1招,你就連回血鋼都唔洗買,咁計下計下,就會得出你+點做法不正確。
再者,講完加第1招既問題,就到講第3招既用途,我認為,如果真田係一心以爆塔為主的話,就應該一開始+第3招而唔+第1招,爆塔果陣,閃果幾下,就等於你黃點所+既幾百hp
所以你應該分清楚真田在聯合軍的真正用途係在於爆塔而不是殺人,真田人地話勁既原因係因為爆塔快,而殺人方面,勁過真田既大有人在。

回復 #159 血剎﹏暗獄 的帖子

閣下所提出的是破建築物型的幸村,

而我所提出的是早期不破建築物的幸村,先不提兩者優劣。

或者閣下可先參考一下一些官方比賽的高水平 replay / 影片?

(在第一樓帖子。)

看看其實幸村早期不一定是破建築物的。

看完歡迎提出對影片/replay的意見。

引用:
原帖由 No_05 於 2007-5-29 10:42 發表

我就冇話佢呃貼  =]

係佢d自大與自戀與唔肯認衰同唔肯改先會引黎咁多人既批評 , 意見

睇唔過眼  去批評佢就等於細佬仔脾氣    什麼歪理        你既真系愈睇愈火  咁易火仲似細佬仔脾氣吧?! ...
有幾多個-.-咪係loser 同no團渣ma-.-
日日都見到你地嘈...正係覺得好好笑

引用:
原帖由 小零 於 2007-6-13 03:41 發表

有幾多個-.-咪係loser 同no團渣ma-.-
日日都見到你地嘈...正係覺得好好笑
咁你d觀察力還真是低  咁都只係睇到兩個團既人

回復 #161 小零 的帖子

理性論壇可以令你笑起來

你用小腦諗野
刪了刪了   

別煩**

回復 #162 No_05 的帖子

仲有咩團係度嘈緊..
我要食花生喔

真田 1技: 1lv+40攻 回hp 5    4lv:+攻70 回hp 20 我想問下,真田俾人打快d 定係10秒回200hp快d? +攻無疑係好,但防守好多嗎 俾小兵打2下就要番營,難道你要等10秒回200hp?有法c的話俾人出技,1技回hp就沒用,去cp好 但得你一個cp嗎? 打塔好快肥,但早期有人唔守住條路嗎? 6lv可以+哂1,3技嗎 大技唔+? 出到什麼物品?雙直垂(+100%)開大打唔到人,就唔好話打塔 hp營?唔理塔嗎?堆到塔,我認為hp營可以吧

3技 4lv得32%=人打你100下閃得32下 o個68下? 但+本身能力會唔會好d? (我想提醒樓主,黃十字+埋甲,mp等等) 大家...早期+黃十字和後期+有好大分別 無謂唒十字

2技 唔使說刀知道昏迷2秒 有人記得係扣埋人450hp?仲俾1技扣人扣得快,一隻英沒法術係好慘 如:金川 如果認為沒用,就唔好買菊一和吹箭la 走佬追人易到爆 扑人扑扑下2技就ko la(早期)

會戰係一定好!  你唔要經,只去cp 但+唔到野 如何? 真田可說是早中後英 早期秒人得個1000-2000hp 中期d能力ok 會戰必須 後期直爆大本,沒人擋到(對面主力死左仙得

打好基礎俾什麼刀重要

ps:閃避,我發現打強盜時會出時常出現在真田身上

沒人回????????????
係唔係我的意見太好,沒人敢回嗎?
係就最好la

引用:
原帖由 60568955 於 2007-6-22 18:12 發表
沒人回????????????
係唔係我的意見太好,沒人敢回嗎?
係就最好la
回來做咩   
d舊帖 參考下咪算 都唔知你推返上來做咩

唔好怪我直接 on九的玩法...真係正如其他人講 教壞細路.....正常應該點1 3先 黃點前期不太有作用 而且牙突 加唻託 你話強行折塔會死 你錯啦 睇好時機折 係最好 我次次一爆大起碼一千蚊 折入d一次有二千幾 你戈個玩法 仲加晒牙突 信你都係唔駛肥 最後先加心眼令我更加接受唔到

發新話題