發新話題

[交流] 綜合動漫吹水帖

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-6-1 20:13 發表

呢個問題...可能係字型問題..可能你用左D野問題

係唔洗開APP 開GAME..係直接禁CHS.EXE就可以..字型要使用簡體字型...
發覺好似無哩舊野

唉   好鬼煩 我等陣RE機再全部重新裝過..

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-1 20:19 發表
咁你係咪有個繁體字型的.. 想睇繁體多d
http://www.sendspace.com/file/pict6m

2隻都係簡轉繁字型- -"

不過係LB有好多問題..明顯漢化包做得唔好

會有D口口口字型..所以我睇返簡體多D...

有3個字係顯唔到...佢漢化包無改到D字..所以就轉唔到

天神亂碼就唔會出現呢個問題

動畫 OP欣賞

點解會咁架 佢而加d字形變晒正方形

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-1 21:27 發表
@_@你要慢慢研究呀

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-1 21:27 發表
無個隻字型先會正方形

引用:
原帖由 洛雪 於 2012-6-1 21:43 發表
無個隻字型先會正方形
但明明bm用哩隻 佢得某3粒字係正方形 (好似係)

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-1 21:44 發表
但明明bm用哩隻 佢得某3粒字係正方形 (好似係)
試下重新放多次個字型入window

引用:
原帖由 洛雪 於 2012-6-1 21:48 發表

試下重新放多次個字型入window
hand左機...

- - -

都係唔得
- - -

已搞掂

佢係差個NODVD 放埋個NODVD就開到了

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-6-1 15:51 發表

洪九你睇得明食靈-零?

其實食靈 就正常d 加左-零 就好難明- -"

係無男主角...可能最後大結局...神樂個男朋友先係男主角- -"
其實冇野要明
食靈-零係食靈前傳 就係咁簡單

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-1 22:09 發表
hand左機...

- - -

都係唔得
- - -

已搞掂
某幾粒字係口口口係正常 你一係就轉返簡體字就無事-_-
引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2012-6-1 22:42 發表

其實冇野要明
食靈-零係食靈前傳 就係咁簡單
佢出左前傳之後就無動畫化消息- -"

神樂長頭髮幾型

睡教教

今天進度

Clannad 14

Little Busters!

飛左棗鈴上課室
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 shui541 於 2012-6-1 23:39 發表
睡教教

今天進度

Clannad 14

Little Busters!

飛左棗鈴上課室
你有冇研究CLANNAD既劇情架

琴美篇咁就完左

琴美爸媽係研究幻想世界...之後琴美再研究...而管理員就係小渚同小汐..好多邪惡內心既劇情要小心字眼

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2012-6-2 00:08 發表

你有冇研究CLANNAD既劇情架

琴美篇咁就完左

琴美爸媽係研究幻想世界...之後琴美再研究...而管理員就係小渚同小汐..好多邪惡內心既劇情要小心字眼 ...
以前玩過game.. 戲情堅係千絲萬縷 ..每條線都交代少少故事真相

琴美雙親係將幻想世界吹到去弦論 ... 解釋機械人同少女由來

仲有光玉, 雖然響動畫到係垃圾, 但係game到就係關鍵物

引用:
原帖由 Reeve. 於 2012-6-2 00:38 發表

以前玩過game.. 戲情堅係千絲萬縷 ..每條線都交代少少故事真相

琴美雙親係將幻想世界吹到去弦論 ... 解釋機械人同少女由來

仲有光玉, 雖然響動畫到係垃圾, 但係game到就係關鍵物 ...
@_@你識D野...你CLANNAD 100%晒?知咁多野既
我對動畫智代最後無內容有D傷感,因為智代是第2大女主角- -"

動畫望住個山崖唔知做咩...如果走左去智代路線會好似智代after咁...都唔錯

動畫結局係咁..

小渚與智代線都係一個好好既結局- -''

弦論...唔係琴美個名既由來咩?

不過其實key社所有game每條線都係千絲萬縷...除左ab之外..

發新話題