發新話題

不想再同更多人嘈,不要按入這貼

[Close]
引用:
原帖由 ♥豹子道‵ 於 2012-1-18 20:41 發表
有好就要會讚 有唔好會彈 好正常姐
成日係到問人地付出幾多 有付出先比發言?
我地呢D玩家既付出 咪係比意見個製圖者囉
你錯了
就算新圖有多好
VLAN玩家也會彈

問他們付出多少,也只是要他們知道自己在說什麼
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

其實玩多兩場街場就知13.0D點解咁多人反對,

其一,翼
除左紅同橙有之外其他全部都冇野加(團戰黎講係有用,但街場??)
一入場
A:比紅,橙,唔比=唔玩(個別例子)
或者
用翼既隊長玩得差/唔識玩,其他人就走場(個別例子)
我用其他色,開唔開翼跟本就唔輪到我話事
唔通下下要開場自己霸紅??
其二,-AMH 測試有冇MH唔係唔好,但會令電腦比較差既人疾機,(這個只能讓玩家忍耐,因為只係第一階段)
其三,均分資源, 對街場算係最有用既一樣, 但團戰唔係唔比汁裝/供裝??

適應係要時間,

但翼功能對街場作用淨係用黎爭,唔係個個都咁隨和,唔用就唔用

樓主你位已上..夠啦
唔好再柒落去..
你點死頂都冇用
幫我含橪吧

開post拎采
你禁中2新圖又點..
我地唔中2就係唔中2
禁威開洗腦片lor

引用:
原帖由 口-口 於 2012-1-18 21:26 發表
開post拎采
你禁中2新圖又點..
我地唔中2就係唔中2
禁威開洗腦片lor
請你注意,我沒有說自己喜歡OR覺得這圖差
這只是你覺得的
本人退信很耐
這貼只是說VLAN風氣

第4句看不明
引用:
原帖由 ×ChOw×小豬 於 2012-1-18 21:24 發表 樓主你位已上..夠啦
唔好再柒落去..
你點死頂都冇用
幫我含橪吧
你想把你的AC送到我手上我不怪你
只是你一箱情願
引用:
原帖由 Stanly1130 於 2012-1-18 21:17 發表 其實玩多兩場街場就知13.0D點解咁多人反對,

其一,翼
除左紅同橙有之外其他全部都冇野加(團戰黎講係有用,但街場??)

一入場
A:比紅,橙,唔比=唔玩(個別例子)
或者
用翼既隊長玩得差/唔識玩,其他人就走場(個別例子)
我 ...
場主可以選擇不開隊長模式
一場公平公正的團戰不會有走場出現,就算有.也只是個別例子

收啦樓主已柒 別再死頂

引用:
原帖由 Friendship 於 2012-1-18 22:45 發表
收啦樓主已柒 別再死頂
看來你AC多的是
慢慢罵

引用:
原帖由 hihi8844 於 2012-1-18 10:00 發表
問我地有冇付出
咁你又有冇付出?
有新野係好
但係唔係有新野就一定要接受?
一開波就有1900
相信夠晒唔平衡了
新野唔等於可以亂改
我想講2邊都有..... 睇隊長領導能力 同合作性 對方隊員有可能唔夠隊長打好正常
如果有人想玩番平時咁 唔開隊長模式咪得

樓主都講得幾岩
唔鍾意玩13.0D 咪玩番0C囉
作者咁努力 只不過想我地玩得開心姐

VLAN係咁 樓主開個POST 出下聲 又有D傻仔出黎抽水
學咩人講自由言論 爆唒粗咁

引用:
原帖由 賤岳七本多 於 2012-1-18 22:51 發表

我想講2邊都有..... 睇隊長領導能力 同合作性 對方隊員有可能唔夠隊長打好正常
如果有人想玩番平時咁 唔開隊長模式咪得
你也明白了
我真想不到
他們明知有解決方法也硬要把他改掉
隊長模式是有好處,也有人喜歡玩
你不喜歡大可以不開這個模式

其實我認為每個人都要有自律,圖改得不好,可以提議而吾系日日系到吵來吵去。

又係依D Post 扮咩英雄搏上位 出聲批評俾意見就已經出左一分力啦  使唔使訓哂個身落去 俾哂成副身家俾vLan先叫付出或者貢獻?

引用:
原帖由 中文卷二 於 2012-1-18 23:03 發表
又係依D Post 扮咩英雄搏上位 出聲批評俾意見就已經出左一分力啦  使唔使訓哂個身落去 俾哂成副身家俾vLan先叫付出或者貢獻?
又是這種回覆?扮什麼好人叫英雄?

叫人咪開post
咪就係大把人好似你咁開
個個都話自己好有point 好有道理架sor

發新話題