發新話題

[挑戰] 無限團的有品行為

[Close]
我地已經講左 對不起了
難道真的不接受我們嗎
雖然我不在埸 但係身為無限團既人
都想平息了事
要是不原諒我們 你地大可以唔同我地打團
(但係因為一個團對另一個團既一次錯誤 而叫其他vlan既團唔好同我地打團
我覺得不太合邏輯) <====e個係中立point
在此 我再次說句

對不起 <====

唉...我都呃左好多post- -
係時候收左你地個對不起

jason佬 會唔會原諒人地

好猛呀JASON

對唔住講左
可以做既做哂
原唔原諒已經唔關我地團是
你地喜歡嘈就嘈落去吧

無限團既人 都唔好在來呢度留言了

JJ大大果然猛~但不過只是我的馬仔

shit......其實我d火都冇乜- .-
不過佢地咁鐘意陪我回覆~
我都冇咩理由唔回佢地掛~
在此一說~
我冇串無限團意思~
我只係想比人明白佢地既行為之ma

引用:
原帖由 『楓』﹏杰 於 2007-9-29 20:42 發表
今日2點鐘~我地DoG團同無限團的人打團戰,一開始我地re左2,3次
之後可以正正式式甘打番場~當我地第一場win左之後(姐係1:0,仲有2場要打)
我地開左場~無限團d人接住話:我地未夠人~下次先再打埋佢!
當時我地DoG團d人個個好 ...
唔係度補充句唔得...
你都識講你d團員係5點鍾之後唔得閒,點解我地唔得?
再加上由2點鍾開始打第1埸,
當打左1粒鍾,無限團員失敗左一埸之後都需要d時間作出調整掛...
只係區區2個鍾,你地d人就唔見晒...我相信係你地既問題...
仲有係打團既就唔該你地先撥出5個鍾空閒既時間先啦,
邊個知道2埸入面解唔解決到對方,
攪到要打第3埸既話,你地米一樣唔夠時間?
到時候係度鱔貼既會唔會係我地而唔係你地呢?
係度只想講今次大家都有錯,唔好將責任放晒係一邊度

引用:
原帖由 無限.少 於 2007-9-30 00:25 發表

唔係度補充句唔得...
你都識講你d團員係5點鍾之後唔得閒,點解我地唔得?
再加上由2點鍾開始打第1埸,
當打左1粒鍾,無限團員失敗左一埸之後都需要d時間作出調整掛...
只係區區2個鍾,你地d人就唔見晒...我相信係你地既問題...
仲有係打團既就唔該 ...
本來想收火都唔得~
你條傻hi~唔識野係度嘈?
我地約左你團長~今日打喇~
打完第一場~你地話遲d先打~(冇講時間)
我地off左~你係度嘈咩?你老未~本來都冇咩火~你又係度嘈我~
我頂你個肺~
第一:冇講時間
第二:我地off左~
第三:你地夠人唔打~
你仲係度嘈咩?
你老未~係唔係比小得小?
區你老未?
人力,金錢,時間,你估係我地係你電車男?成日放係電腦到?
人地唔洗~做家務,功課,洗碗,溫書,訓教,架?

5個鍾空閒你冇野啊?果時你地一話下次先打埋佢~我地d人冇哂信心啦~仲點會在打埋佢
比我去左zz啦~用腦唸下野先啦

引用:
原帖由 『楓』﹏杰 於 2007-9-30 00:37 發表
5個鍾空閒你冇野啊?果時你地一話下次先打埋佢~我地d人冇哂信心啦~仲點會在打埋佢
比我去左zz啦~用腦唸下野先啦
條友正白目~
本來我都唔想嘈~
又要係度撩興我把火~
我咪陪下佢囉~

你甘樣講野~同惡人先告狀有咩唔同

無限團又多個帥哥陪我玩

引用:
原帖由 JaSoNOoOoOo 於 2007-9-30 00:34 發表

本來想收火都唔得~
你條傻hi~唔識野係度嘈?
我地約左你團長~今日打喇~
打完第一場~你地話遲d先打~(冇講時間)
我地off左~你係度嘈咩?你老未~本來都冇咩火~你又係度嘈我~
我頂你個肺~
第一:冇講時間
第二:我地off左~
...
哈哈,,,
話人無品自己係度爆粗...
我地無話唔打你地自己off左,
難道你們認為自己沒有問題嗎!?
笑了...
無講時間但我們一開始有說過什麼時候結束嗎?
等不到是你方的問題,
何以你竟能將責任全推到無限團身上?
(ps:不要再爆粗了有品團,唔該^^)

哈~你真係好野~冇話唔打?甘姐係?時打啊~要我地唔off 直接等你地到出年?
爆粗叫做冇品?

發新話題