發新話題

真田幸村 - 火燄第一兵 (vLan 締ξ死神ψ 製作)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 楓。葉 於 2007-5-30 18:58 發表
= =""教教下弟好不-口-
分三期   第一期700蚊上堂   請到警察局報名!!
刪了刪了   

別煩**

回復 #139 鼠滑 的帖子

你在那等我嗎-3-""

引用:
原帖由 楓。葉 於 2007-5-30 19:02 發表
你在那等我嗎-3-""
我給你銀行戶口
刪了刪了   

別煩**

回復 #141 鼠滑 的帖子

想我報警抓你吧-3-?

你如果6lv爆血營俾人守到既話~就係你唔識睇時機了
6lv爆唔到血營?!
我魔免硬爆爆唔到
係就係搵唔到錢~但係會令隊友更易壓人

死神我十卜你
你的玩法真係好
依隻玩法汁尾好HI
仲有RP到的真田玩得好勁
幾時至可以到佢的勁

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-5-30 14:30 發表
各人玩法不同..  

但此帖的圖片、文字確實華麗

而玩法嘛  我好像看不到有寫過些甚麼?

只是很簡單的解說?  
既然閣下也認同各人玩法不同,本人也不會把重點放在這裏。

而閣下在玩法方面「看不到些甚麼」是正常的。(在下於這帖子內只是提出一些重點作出討論。)
引用:
原帖由 猊下 於 2007-5-30 12:47 發表
這帖子玩法是升一點真田勇士的。

閣下有否從 真田勇士 1lv 與 4lv 作出比較?

我冇作出比較 又點會講出5回血同20回血 仲有攻擊力上既分別呢??
你成日叫人話想討論??我剩係睇到你d文言文已經唔想再同你討論了
而且你 ...
首先澄清一點,本人使用的不是文言文,而是正統的書面語,是當今社會也常用的書面語。

可能本人因節省時間,所以只提及了比較真田勇士,以致可能不達意,本人深表抱歉,並作出以下解釋。

在下原意是比較真田勇士與屬性黃點。(因為這配點是以屬性黃點取代了真田勇士,要比較兩者才能取較佳的一方。)
三點黃點:增加150血、6攻擊力。
三點真田勇士:增加30攻擊力、15回血率。
從中可見,當早期遇到敵人之時,升黃點是較能夠提高生存率的,至少能多擋一下手裏劍。
而且不要忘記開了魔免是啟動不到真田勇士的。

本人承諾以後會多加留意、並作出改善。

引用:
原帖由 猊下 於 2007-5-30 12:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=216169&ptid=28105][/url]
這帖子玩法是升一點真田勇士的。

閣下有否從 真田勇士 1lv 與 4lv 作出比較?

我冇作出比較 又點會講出5回血同20回血 仲有攻擊力上既分別呢??
你成日叫人話想討論??我剩係睇到你d文言文已經唔想再同你討論了
而且你 ...
文言文唔係之前古代人李白個d野叫文言文咩

嗯 呢個玩法不錯

我所提及既文言文 只係一個誇張既手法

而上述死神所用既字眼亦已經改善了 令回post既人看得更順眼吧

有機會時 我會試下個黃點玩法同真田勇士玩法 作出比較 再作討論。

引用:
原帖由 猊下 於 2007-5-30 22:45 發表
有機會時 我會試下個黃點玩法同真田勇士玩法 作出比較 再作討論。 ...
隨時歡迎閣下一起討論。

死神講個d叫書面語..(有時都見到佢用廣東話..好好笑 )

文言文係 子若,乜差野個d,古人用..

食人妖!再生!巫毒勁舞!

HAHA VSThe Ten 的影片   死神的rp 應該是入面的真田吧0.0 你地如想不煩的看rp 看看這影片 可看到入面的真田相當猛  幾好看的^_^

http://maphack.myweb.hinet.net/HAHAvsTheTen.wmv

好多人既回覆其實都已經離左題 係針對作者而唔係作者寫既玩法
換轉左係其他作者既文章 到底會唔會發展到呢一個頗重火藥味既層面?

單就玩法及裝備而已
雖簡略
但仍有其可參考的價值吧
畢竟 上述仍提及到每一個英雄既玩法係多種
仍不要作無謂既針對性筆戰吧 我相信只會沒完沒了

引用:
原帖由 Kai_Dark 於 2007-6-3 13:23 發表
好多人既回覆其實都已經離左題 係針對作者而唔係作者寫既玩法
換轉左係其他作者既文章 到底會唔會發展到呢一個頗重火藥味既層面?

單就玩法及裝備而已
雖簡略
但仍有其可參考的價值吧
畢竟 上述仍提及到每一個英雄 ...
有參考價值,也需要明白有甚麼優點、缺點。

所以在下是歡迎各位討論的,但必須提出理據,否則只是會變成無理取鬧。

已加上比賽短片,大家快下載看看喔!感謝no_24提供連結。

發新話題