發新話題

請下沉

[Close]
次次玩都有格仔既  同埋好多錯誤(英文)(紅色字)

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-7-30 12:36 發表
次次玩都有格仔既  同埋好多錯誤(英文)(紅色字)
最起碼都要裝 Addon Support 先 .

錯誤 ? 你所指既紅色字係咪同 pak01_dir.vpk 有關 ?

我有興趣加入,同你地一齊玩新MAP
要點做先可以加入?
STEAM名:Thomas Muller

Rdiver 你個u 盤有d人down會好慢... (我唔敢包單個個都係 - -)
Mediafire 有冇可能?

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-30 13:49 發表
Rdiver 你個u 盤有d人down會好慢... (我唔敢包單個個都係 - -)
Mediafire 有冇可能?
115U盤近來針對太多人使用其上下載而限制下載頻寬 (上傳冇太大影響) , 所以下載速度明顯比以前慢左 , 與本人網絡無關 .

上傳至 Mediafire 並唔係問題 , 但對容量大過 200MB 既檔案 , 我只上傳至 115 因為分割上傳對你對我都唔方便 .

引用:
原帖由 poohsinghi 於 2010-7-29 13:51 發表
你地玩2 evil eyes第2關有冇彈?
我一出呢條橋就彈game

引用:
原帖由 aaaqqqiii 於 2010-7-30 17:58 發表

我一出呢條橋就彈game
請將 Addons 資料夾 移走 (安裝路徑\Left 4 Dead 2\left4dead2)

已證實為其他非官方地圖之衝突

加入L4D2 探險團

我想加入探險團呀 你提出既條件我都有...
我好樂意試玩新場 舊場 官方場 非官方場架~3~

引用:
原帖由 獄瀧夜音 於 2010-7-31 00:09 發表
我想加入探險團呀 你提出既條件我都有...
我好樂意試玩新場 舊場 官方場 非官方場架~3~
咁 PM 你既 MSN 俾我先 , 我會自動主動Add你 .

2 Evil Eyes好似Alan Wake...

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-31 00:43 發表

咁 PM 你既 MSN 俾我先 , 我會自動主動Add你 .
我MSN係:...................

係咪入得先,我玩開新地圖 又識拍片 開到ser

引用:
原帖由 獄瀧夜音 於 2010-7-31 01:15 發表

我MSN係:[email protected]
叫你pm我就係為左保障你既私隱 ...... 唉 !

BTW , 已ADD .
引用:
原帖由 paulz059 於 2010-7-31 01:16 發表
係咪入得先,我玩開新地圖 又識拍片 開到ser
只要符合 #4 既條件 , 或係我地需要既人才 , 就隨時PM我 .

個map已經dl唔到喇

丁丁是個人才,要唔要??

發新話題