發新話題

信長神手教學

[Close]
我識有個人叫228

好似好神

你地打場團戰咪得

佢用落石電食兵

你地就正常打

引用:
原帖由 SLY_MinG 於 2009-9-7 19:52 發表
你地打場團戰咪得

佢用落石電食兵

你地就正常打
??????????
低能仔,又一個新手

引用:
原帖由 dogdogme 於 2009-9-7 19:54 發表

??????????
低能仔,又一個新手
你就新手 成日話人新手
自己好勁咩

我唔係好勁
但係支持你個玩法係神手教學果D都係新手
好多人都認同-3-

無病ma?
kai子= =.

2樓講左d重點出黎
不過樓主講既野係事實,只不過係有少少由肺發音咁姐

食兵咁快 肥左出咩裝都贏啦 仲做唔到神手=.=?

樓主唔洗理呢d咁既傻仔 d人廢先咁樣講,d人廢先係到嘈

唔知話版主你面皮厚定新手好=,=?
我覺你係新手囉,話明神手教學,你講d係人都知既食兵方法
連二等兵都唔知係咩,洗唔洗話你知?
一等兵,足輕820血
二等兵,足輕d血多d
一等兵就落石電夠食姐
二等兵d血多d你點食?仲好意思話神手教學,咁大把人叫神手啦,洗你係到呃post?
仲有,你自己都知尾刀神過落石電食兵啦,你係神手不如教人尾刀好過啦,你話你係咪面皮厚啦?
你自己數下鬥你既人多d定係支持你既人多d,不過你要睇清楚邊d係反話,唔知人地串緊你唔知定係你扮無知啦!!!

我食兵中意用鬼丸毒尿7800大炎上風傷同冰計多d

引用:
原帖由 灼眼小夏娜 於 2009-9-7 23:41 發表
一等兵,足輕820血
二等兵,足輕d血多d
一等兵就落石電夠食姐
二等兵d血多d你點食?仲好意思 ...

升左一級落石電書點清到
樓主真係新手................
廢post

回復 147# 的帖子

鄉民裝神= =
-,-........

引用:
原帖由 灼眼小夏娜 於 2009-9-7 23:41 發表
一等兵,足輕820血
二等兵,足輕d血多d
一等兵就落石電夠食姐
二等兵d血多d你點食?仲好意思 ...
哈哈...好波,不過落石雷卷洗冰真系幾好,但一定吾系神手教學...

咁勁咪post個replay比大家評論評論lo 又講到自己咁勁lo
仲有 你話電卷同落石來食兵...咁有人殺個時冇mp/就係差個電卷同落石先殺到咁點?
好心你la 岩岩玩信長 用落石同電卷食到兵 好威?
我諗係vlan大部分既玩家 都知到la 洗你教咩?
自己玩下單機先玩街場la (神手)!!!!!

發新話題