102 1234567
發新話題

[其他] 我決定唔再玩了...........閣位88

[Close]

我決定唔再玩了...........閣位88

我發現喱個吹水區的"言論自由"嚴重被打壓
短短幾日我就比人扣左4分
一開始張stephy訓啦柒頭扣我分,我已經好不滿,"柒"根本唔係操口,但版主硬話係操口,我無計
但有人去講操口(eg.o n 9)支持vlan佢就唔扣.我張圖有個柒字佢就扣,雙重標準
(就算d人去意見區,爆sa操,alan都好好禮,無扣佢地分,學下人啦...........膠)
之後話我純貼圖又扣我分,純電影圖係串人/回貼的最高深技巧......你要用電影/電視中的一句話好應人,你話幾難
但死肥佬又話唔得,要我加字,於是我比面佢在每一個post下面都加左一個"字",但佢勁無理照扣我分
完全唔講道理,版規又無寫"回覆的必需有字"/"回覆的字眼必需有意思".你又做咩扣我分

又話咩貼圖去貼圖區,你無野下話,做人洗唔洗分得咁清,
話明係吹水區,當然係比大家亂吹一下,自己去睇下discuss.com.hk個吹水區,.咪勁多人貼圖
再唔係去高登睇下,連種子都有得dl tim
吹水區你捉到咁嚴.你不如改左個名到文學區
喱個吹水區真係無引...........
所以我決定走..........還定世上唔係得一個論壇,唔係得一個吹水區

ps.這個post純係我最後的意見,但若果因為版主"受不了"而 del/鎖/改 左這個post的話,我將會向vlan的高層反影

回復 1# 的帖子

再見
:( :(

VLAN當然無高登咁自由啦
高登多成年人
vlan多青少年or兒童

引用:
原帖由 雷諾 於 2008-8-22 11:45 發表
一開始張stephy訓啦柒頭扣我分,我已經好不滿,"柒"根本唔係操口,但版主硬話係操口,我無計
但有人去講操口(eg.o n 9)支持vlan佢就唔扣.我張圖有個柒 ...
言論自由的確有問題
但板規就係板規  必須遵從
板規列明"柒" 都算係粗口 (板主唔洗諗住扣我分  唔係用黎鬧人果時  "柒"只算數字)
引:"但有人去講操口(eg.o n 9)支持vlan佢就唔扣.我張圖有個柒字佢就扣,雙重標準"
真有其事的話  板主比較過分
貼電影圖的那段  我十分認同

吹水區限制太過多
你所講既我都好認同

我陪你

其實先前肥佬好鬆手..

但水區果時有某人惡意呃post..

水區個版d帖每日沉得勁快..

之後小飛豬都黎開左個post..

警告過大家..

所以肥佬都執得緊返 !

這個...其實每個bbs都有自己既風格,,,
而有D人講粗佢唔扣     
話唔定已經扣左呢--..........
講多無謂
認為呢到玩得唔爽就走吧...
再見了..朋友..

引用:
原帖由 雷諾 於 2008-8-22 11:45 發表
但有人去講操口(eg.o n 9)支持vlan佢就唔扣.我張圖有個柒 ...
歡迎投訴本版主執法。。。

再見啦朋友

吹水區限制真係比其他論壇多左
真正呃post果d又唔理
其他無心呃post就捉得咁緊
看下樓主積分和post數也不是太多
某些會員24小時post數量都入十強
佢地走法律(哪)
知道點先可以最快搶分
好sm

byebye你條尾啊!!

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2008-8-22 11:57 發表

歡迎投訴本版主執法。。。
投訴有咩用丫
我地d小會員仔
唔通我們小小的投訴可以改變板主的意見咩

引用:
原帖由 神無月 於 2008-8-22 12:02 發表

投訴有咩用丫
我地d小會員仔
唔通我們小小的投訴可以改變板主的意見咩
睇我個按久名就知乜9事la刁哂理day魯帽,真係比理day班木咀吹97漲9哂,好能7痴9線

可樂 你好勇

咁多論壇,都係高登最好

一d post集合同一個版,搵野好方便
二黎好輕鬆,好多gag post
三黎夠多專業人士,問咩都答到你
最重要當然係唔會有咩計分系統,想講咩就講咩
咁先係香港,享受網上言論自由

引用:
原帖由 神無月 於 2008-8-22 11:59 發表
吹水區限制真係比其他論壇多左
真正呃post果d又唔理
其他無心呃post就捉得咁緊
看下樓主積分和post數也不是太多
某些會員24小時post數量都入十強
佢地走法律(哪)
知道點先可以最快搶分
好sm ...
其實帖子數量多唔一定關狂呃post事..

有時你同人吹水..

一日可能都吹左成百個帖啦 !?

所以帖子多唔 = 走左法律 ( 啦 )

102 1234567
發新話題