47 1234
發新話題

毛毛玩法

[Close]

毛毛玩法

點技方法:121214....5....3(通常我都點完5先點3技,但係都要睇情況wo,如果多普攻英就點3技好d)
個人覺得毛毛優點:新中手岩用,因為可以練下用1技汁兵,and招大範圍技,易中,易肥,同埋毛毛可以磨下人地d血,等人地要成日番營,幫殺
但係缺點就係:新手用ga話會唔識連技,易死

我今日打GA野係毛毛ga玩法,
如果大家對我ga玩法有咩意見,可以係到同我講

首先,一開波,我通常講單中,因為毛毛成日會令到自己友冇兵食,so我通常講單中
而單中ga原因就係毛毛係中路ga時候,可以去下or上幫殺

一入到game,我會用馬拎肉先,跟住就買回魔amd電書,
可能有人問毛毛做咩唔買庫,有人可能諗我係新手,但係毛毛唔買庫已經行得幾快,買庫我覺得只係$

跟住就放d裝係地下等等la

跟住出到去中路ga時候,唔洗咁急打兵住
等其中一隻兵得番一半血ga時候,就可以用1技點係一隻滿血ga兵到,跟住再用電書,照正常黎講,係可以食到2隻兵以上ga兵

打亞打,打到4lv左右,可以選擇買爆彈,因為毛毛買埋爆彈,條友唔死都難

到6lv la就可以殺咩人都得(最好殺住d少血英先,因為易殺,令到自己更肥)
連技方法:入森林camp住佢先,等到佢到中場ga時候,就行出去,1技,大絕,爆彈,電書,2技,少血ga英通常都死

打亞打,殺亞殺
到有$ ga時候,我就會出火計

出左火計之後

連技方法就有2個ga(連技方法就有2個ga,如果連技快就用第1個方法,連技慢就用第2個方法)
連技方法1:火計,大絕,1技,電書,2技
連技方法2:大絕,火計,1技,電書,2技(e個方法就有一個優點就係,連技慢少少都可以殺到人)
                                (但係有一個缺點就係人地有機會出到魔面)

又殺亞殺,打亞打

到有$呢
就出風傷跟住再有$就出鬼丸

連技方法1:風傷,火計,大絕,鬼丸,一技,電書,二技
連技方法2:火計,大絕,風傷,鬼丸,一技,電書,二技

為免大家搵唔到點出裝,我係下面會再打多次出裝方法
回魔(1)
電書(2)-->鬼丸(8)
肉(3)-->魔水(1-8)
閃介(4)
(跟住可以用閃鞋,但係我唔會出,新手最好出閃鞋,因為怕你會易死)
回魔(5)-->風傷(7)
火計(6)

D數字係俾你地睇下出裝次序ga

.........
點解一定要回魔電卷??
我個人玩法:
底褲電卷
出清酒(清酒用黎走.唔好做300$)
出多2個回魔(如果你鐘意可以將一個回魔換電卷)
之後毛毛清兵係好快..狂清兵.~
10lv~12lv出火計
跟住已經可以狂殺人~一路清兵清兵
『本人』15-16lv已經可以賣回魔/電卷出風傷了
之後唔洗要清酒出吹箭
跟住慢慢出裝
全場最肥就係你!
(當然底褲快d換閃鞋)!!

引用:
原帖由 柒點柒♂灰 於 2008-1-14 13:36 發表
.........
點解一定要回魔電卷??
我個人玩法:
底褲電卷
出清酒(清酒用黎走.唔好做300$)
出多2個回魔
之後毛毛清兵係好快..狂清兵.~
10lv~12lv出火計
跟住已經可以狂殺人~一路清兵清兵
『本人』15-16lv已經可以賣回魔 ...
答你第一個問題先
答:一開波出回魔電書ga話,係可以食到好多兵架,因為唔洗番家回魔
第2個問題
答:我唔出庫係因為毛毛還掂都係要出閃介,出閃介通常都出閃鞋架la,so我唔買庫合閃鞋
點解我唔出左庫先換閃鞋呢,係因為我覺得哂$,我又唔係成日死wo so我唔買

引用:
原帖由 7171 於 2008-1-14 13:41 發表

答你第一個問題先
答:一開波出回魔電書ga話,係可以食到好多兵架,因為唔洗番家回魔
第2個問題
答:我唔出庫係因為毛毛還掂都係要出閃介,出閃介通常都出閃鞋架la,so我唔買庫合閃鞋
點解我唔出左庫先換閃鞋呢,係因為我 ...
毛毛一個回魔都成日唔夠魔喇= =

食人妖!再生!巫毒勁舞!

引用:
原帖由 希羅仔 於 2008-1-14 13:46 發表

毛毛一個回魔都成日唔夠魔喇= =
先生,你有冇認真睇我偏文架,我已經特登打多次點出裝架la
你都仲話我買一個回魔...
先生睇下la
為免大家搵唔到點出裝,我係下面會再打多次出裝方法
回魔(1)---->>>>第一個回魔
電書(2)-->鬼丸(8)
肉(3)-->魔水(1-8)
閃介(4)
(跟住可以用閃鞋,但係我唔會出,新手最好出閃鞋,因為怕你會易死)
回魔(5)--->>>>第2個回魔-->風傷(7)
火計(6)

D數字係俾你地睇下出裝次序ga

引用:

答你第一個問題先
第2個問題
]毛毛有技能=.=~除非你學黃點
仲有呢~底褲係加移速~_~出到去用『技能』清兵
冇底褲,對面有黑田/石川就好笑,慢你~閃戒啊~有用啊?
ps:毛毛清兵快~好快賺番底褲轉閃鞋^^"

跟我打一場好吧?我用毛毛給你用力英^^
本多忠勝/織田信長都可以@@看看誰gg吧?

引用:
原帖由 柒點柒♂灰 於 2008-1-14 14:19 發表
跟我打一場好吧?我用毛毛給你用力英^^
本多/信長都可以@@看看誰gg吧?
我做咩要同你打呢?
我已經報告左你,因為你連回
同埋我個人鐘意玩毛毛唔買庫
我玩咁多場前期都冇死過

引用:
原帖由 7171 於 2008-1-14 14:23 發表

我做咩要同你打呢?
我已經報告左你,因為你連回
同埋我個人鐘意玩毛毛唔買庫
我玩咁多場前期都冇死過
小朋友~_~真幼稚~你講得咁神同我打有乜問題: )?除非你怕~神手
一係你用毛毛我用其他英 睇下你前期死幾多?神手:>
就算你唔買褲都好應該買清酒^^提下你~
廢事同你嗌@@廢事比人話我恰細路:<

引用:
原帖由 柒點柒♂灰 於 2008-1-14 14:29 發表
小朋友~_~真幼稚~你講得咁神同我打有乜問題: )?除非你怕~神手
一係你用毛毛我用其他英 睇下你前期死幾多?神手:>
就算你唔買褲都好應該買清酒^^提下你~
廢事同你嗌@@廢事比人話我恰細路: ...
我唔同你嘈,還掂我同你嘈只會比人扣分,你慢慢諗下自己la,通常神手會隱藏自己實力ga 唔會周圍同人講1p1ga 唔係神手個d先會叫1p1 你係咩...自己諗下

引用:
原帖由 7171 於 2008-1-14 14:33 發表

我唔同你嘈,還掂我同你嘈只會比人扣分,你慢慢諗下自己la,通常神手會隱藏自己實力ga 唔會周圍同人講1p1ga 唔係神手個d先會叫1p1 你係咩...自己諗下
我幾時有話自己神手=_=`我話你神手啵@@小朋友 睇字吧~我只係新手:>

引用:

答你第一個問題先
第2個問題
就算一開波唔要回魔  落馬用尾刀+電卷食兵都好快

冇褲  連清酒都冇  稍為識玩既人都殺到你  

別太沉醉於vlan既路人世界吧

引用:
原帖由 夜靈殿_豪 於 2008-1-14 14:48 發表

就算一開波唔要回魔  落馬用尾刀+電卷食兵都好快

冇褲  連清酒都冇  稍為識玩既人都殺到你  

別太沉醉於vlan既路人世界吧
我有時唔出庫姐,我有陣時都會出閃鞋ga
如果d人係勁ga話,我會買清酒or合閃鞋
但都多謝你提醒

@@試下先!!未試過咁既玩法

引用:
原帖由 Avrilmk佬 於 2008-1-14 16:16 發表
@@試下先!!未試過咁既玩法
你try完話比我知 好唔好

47 1234
發新話題