發新話題

防電錯插件2.0.6.0可用

[Close]

防電錯插件2.0.6.0可用

以下插件已經更新了,可正常使用

和普通插件差不多,跟位放就可用了
其他l4d2版本未經測試,請用2.0.4.8版或現時版本,sourcemod-1.4.0-hg3140-windows我用的版本是這個
已於多過10人的場測試是沒多大的bug,只是如果死了的人在復活室救了就不要再電了,有可能會電回同一人的

不要再跟我說找不到這個插件,只是你不去找而已

此版本為1.0.0.7
插件由V10(源作者)提供

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝你喔。
引用:
原帖由 rot00114 於 2010-11-4 22:04 發表
以下插件已經更新了,可正常使用

和普通插件差不多,跟位放就可用了
其他l4d2版本未經測試,請用2.0.4.8版,sourcemod-1.4.0-hg3140-windows我用的版本是這個
已於多過10人的場測試是沒多大的bug,只是如果死了的人在復 ...

謝謝分享  明明沒死卻復活 真的很瞎

請問 2.0.5.0 可以用嗎 ?

因為我次次都電番自己起身...

回復 4# 的帖子

請問 2.0.5.0 可以用嗎 ?

可用

2052不可用............................

引用:
原帖由 lostinblue 於 2010-12-17 10:35 發表
2052不可用............................
經你一講我本人再測試,些fix在2052一樣生效,請確定人沒有在復活室救了後才試,

引用:
原帖由 rot00114 於 2010-12-17 15:07 發表

經你一講我本人再測試,些fix在2052一樣生效,請確定人沒有在復活室救了後才試,
請問咩係復活室??????

引用:
原帖由 lostinblue 於 2010-12-17 17:01 發表
請問咩係復活室??????
你係想呃水吹既你可以去吹水區

引用:
原帖由 rot00114 於 2010-12-17 22:45 發表

呃黎有咩用
anyway 重開ser就得左

引用:
原帖由 rot00114 於 2010-12-17 22:45 發表

復活室真係唔知咩黎lor,你e句先呃,你先要去
味聽過L4D2 有"respawn room"
自創?
定係你入錯區

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-12-17 23:05 發表

復活室真係唔知咩黎lor,你e句先呃,你先要去
味聽過L4D2 有"respawn room"
自創?
定係你入錯區
咁又係呀,我唔似得某D人咁,唔幫手就算,重要笑人
落井下石,你叻哂啦

引用:
原帖由 rot00114 於 2010-12-17 15:07 發表

rot大,依家2054我用緊你哩個防電錯插件都冇問題,運作正常 ,不如你改改個標題,等其他人知道2054一樣可以用到

引用:
原帖由 etsa 於 2010-12-22 22:49 發表
                                                                                                                                                                                                         ...
因為最大原因係,我係一個懶人黎 ........
而且每有新版都要試下有冇問題真係未必得.....
而且有時出左問題,我都要自已試過後先再更新,
可惜係,好多時只可以上個壇睇睇,未必得閒開到game試
所以好多時我都處於懶理壯況XD.........

多謝曬..幫手推帖..xd

發新話題