發新話題

vLan CS區既ventrilo[24小時]

取消高亮
[Close]
得3個團開左房sosad.....

回復 11# 的帖子

我唔係火雞..係羅剎

我地個團名叫ANTI CHEATER, 唔係ANTI CHEAT~

唔介意的話請把VENT入邊的ANTICHEAT改做@NTI-CHEA@TER

PLZ, 靚仔火神鳥 ~

(我冇叫火雞, 幾有禮貌, 學下我la~)

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-21 20:03 發表
我地個團名叫ANTI CHEATER, 唔係ANTI CHEAT~

唔介意的話請把VENT入邊的ANTICHEAT改做@NTI-CHEA@TER

PLZ, 靚仔火神鳥 ~

(我冇叫火雞, 幾有禮貌, 學下我la~)
我直接copy抵ANTI CHEATER set入去~_~

TiG 個vent咪仲好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-8-21 23:37 發表
TiG 個vent咪仲好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
衰在多人
e個vent 少人
一入就搵到個ser

什么东东呀怎么都是繁体哦,看起来费劲!~

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-8-21 23:46 發表

衰在多人
e個vent 少人
一入就搵到個ser
同意你丫 成日找30秒先找到~_~

唔該火神鳥~

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-8-18 20:26 發表
火雞搵人傾計=.=???
你唔好咁講
火神鳥 特登用$$ 租嫁個vent

推1推先
Ace* ' v '

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-8-24 18:39 發表

你唔好咁講
火神鳥 特登用$$ 租嫁個vent
特登用$租比vlan cs玩家

只係 有咩令火神鳥 唔滿意 佢就會ban你出vent =]

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-10 21:07 發表
只係 有咩令火神鳥 唔滿意 佢就會ban你出vent =]
唔會l0r 我只會kick我既fd 例如: pok

發新話題