發新話題

語音雷達傻瓜包 (全版本適用)

取消高亮
[Close]

語音雷達傻瓜包 (全版本適用)

小弟更新左之前整嘅語音雷達包
而家呢個係全版本嘅繁體中文及英文版適用

只要將rar內的檔全覆制到
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Left 4 Dead 2\left4dead2\addons

(正版玩家直接 double-click 該檔即可)
(取消使用亦只需到上面位置刪除該檔即可、或於遊戲內的 其他 -> 附加元件 關閉「L4D2 Sound Radar Pack v1.0」)

Bind 左去 V 制

因為用左 vpk 封裝

即使下次更新後仍生效
更加唔會有「用左彈GAME」諸如此類嘅問題

下載:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Game ID: HolyCRAB

仲有冇其他?? thx!!!!

非常支持傻瓜包
平時比人搞都唔知點好=.=
低係係網吧玩點算好啊=.=
我果個係主電腦拎分檔...再係分流電腦玩
你講果個..我無可能做到啵

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2010-2-17 21:05 發表
非常支持傻瓜包
平時比人搞都唔知點好=.=
低係係網吧玩點算好啊=.=
我果個係主電腦拎分檔...再係分流電腦玩
你講果個..我無可能做到啵
唔明你講咩喎??

引用:
原帖由 samsonlks 於 2010-2-17 23:17 發表

唔明你講咩喎??
姐係..我希望用你尼個傻瓜包
但係我只可以係網吧玩[唔好問我原因
問題就係尼度
網吧d機為左節省容量
使各電腦運行快一些
就要所有game放入主電腦[姐係控制所有電腦..
咁樣...我就無法...下載你個傻瓜包
放到stream個資料夾

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2010-2-17 23:37 發表

姐係..我希望用你尼個傻瓜包
但係我只可以係網吧玩[唔好問我原因
問題就係尼度
網吧d機為左節省容量
使各電腦運行快一些
就要所有game放入主電腦[姐係控制所有電腦..
咁樣...我就無法...下載你個傻瓜包
放到stream ...
咁就真係冇計了
直接用 bind p "vocalize playerdeath" 啦

THX樓主, 下載黎用下先@@

唔得WO 照你咁講放落去個資料夾度, 開GAME去到Loading果度就停住左

引用:
原帖由 杜拉格斯  於 2010-2-18 14:42 發表
唔得WO 照你咁講放落去個資料夾度, 開GAME去到Loading果度就停住左
唔好屈我喎
你原本都LOADING半路停左架嘛?
如果呢個真係addon唔得
佢會自動停用的說 :L

To lovesikfai:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題