發新話題

【教學∫心得】●英雄集中帖● 日日更新 By : 本人原創

[Close]
有冇抄   問自己好了
人在做   天在看喔
呃到人地呃唔到自己

引用:
原帖由 ★GoodBye_k!N 於 2009-9-24 19:56 發表
你講咩呀,果d全部憑我自己經驗試番黎
吾該吾好再話我d教學係kyx轉過黎,
吾知吾好亂講野,成日話有抄抄抄,
有咩證據啊你,屈得就屈....
咁勁你自己整囉,開田埋田kyx ...
咁唔該. 你個個教學都話 稍後補上影片
影片呢?

引用:
原帖由 ★GoodBye_k!N 於 2009-9-24 19:58 發表
又黎屈我啊,
你係kyx搵到我d教學先啦
嘈-.-成班係到屈人,
除左本多文字內容參考左kyx某post之外
全部自己原創,你講姐係侮辱我囉
我話緊你d教學唔岩要黎做教學.
冇話你抄人喎
我有話你抄?

影片係稍後 無指定一定的日期!!!

引用:
原帖由 ★GoodBye_k!N 於 2009-9-24 19:58 發表
又黎屈我啊,
你係kyx搵到我d教學先啦
嘈-.-成班係到屈人,
引用:
除左本多文字內容參考左kyx某post之外
甘既姐系參考左kyx,自踢e_e

傻仔 玩法個個都咁上下 下下抄你 咁我出富 你唔好出la 你抄我

五殤║nG. 你仲未講番你有咩証明中學一定唔可以抄足功課

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-9-24 19:58 發表
有冇抄   問自己好了
人在做   天在看喔
呃到人地呃唔到自己
你夠喇下,
吾該吾好屈我,
我係原創,已經講明左
吾信就算,走開thx
引用:
原帖由 五殤║nG. 於 2009-9-24 19:59 發表

咁唔該. 你個個教學都話 稍後補上影片
影片呢?
整片cut片吾洗時間,咁勁你整黎睇下
- -

星願都唔信你 你有幾多料真係心知肚明

引用:
原帖由 命運旋律 於 2009-9-24 20:01 發表
傻仔 玩法個個都咁上下 下下抄你 咁我出富 你唔好出la 你抄我
咪就係囉
你唔比我係第一個買 低-+電
你咁講 有好多玩信長的人都跟我

引用:
原帖由 五殤║sAI. 於 2009-9-24 20:00 發表
甘既姐系參考左kyx,自踢e_e [/quote]
我已經講左本多文字內容係參考左某kyx既帖,
你睇番頭幾頁啦,吾知頭吾知路係到出聲
我開頭講左

講緊你 唔好冇lala 方自己上台

甘就快dd喇.等緊你d影片阿
原創,

係**廣告** 抄咪認lo 參考? 我話你抄考先岩

引用:
原帖由 命運旋律 於 2009-9-24 20:04 發表
係**廣告** 抄咪認lo 參考? 我話你抄考先岩