33 123
發新話題

[轉帖] 性教育-比喻 18+ 超爆笑~我個人覺得^^

[Close]

性教育-比喻 18+ 超爆笑~我個人覺得^^

有少少18+呢~~~但這個比喻的確很好~

女兒:聽說"第一次"很痛,是怎麼個痛法呢?
媽媽:想像把一根胡蘿蔔塞到妳鼻孔裡 ...
女兒:那生小孩呢?聽說更痛?
媽媽:想像把一顆西瓜塞在妳鼻孔裡再拉出來 ...
女兒:......

===================================================

兒子問老爸:『為什麼嘿咻嘿咻時會很舒服啊!』
老爸說:『就像你挖鼻孔一樣,當然舒服了。』
兒子又問:『那為什麼嘿咻嘿咻時女的比較舒服呢?』
爸爸說:『因為你挖鼻孔時,舒服的是鼻孔,而不是手指!』
兒子再問:『那為什麼女性被強暴時會很難過呢?』
爸爸說:『如果有一天你走在路上,有人過來挖你鼻孔,你會舒服嗎?』 (呢度我笑到肚都痛)
兒子又問:『那為什麼月經來時就不能嘿咻嘿咻呢? 』
爸說:『如果你流鼻血,你還會繼續去挖鼻孔嗎?             』

疑。。我覺得肯定是女的痛男的比較舒服啊……不然怎麼會有人跑去當人渣呢……
http://www.huizu100.com/空白=4935

白痴安琪
睇過十幾年.

引用:
原帖由 Mamiki。 於 2009-11-4 19:50 發表
疑。。我覺得肯定是女的痛男的比較舒服啊……不然怎麼會有人跑去當人渣呢……
世界上是有專挖別人鼻孔的人渣的了~
無計....

引用:
原帖由 五殤║澪 於 2009-11-4 19:53 發表
白痴安琪
睇過十幾年.
玩信長既人有幾多人????
當佢一百人~~睇過既人+埋你當50....
至少仲有50人未睇過~~

安琪....
夠喇....
一日一膠好喇....(整個vlan 而不是區...
太多會反感架...

引用:
原帖由 五殤║安琪 於 4-11-2009 19:55 發表

玩信長既人有幾多人????
當佢一百人~~睇過既人+埋你當50....
至少仲有50人未睇過~~
難d
壓力大,剋服緊

引用:
原帖由 小御 於 2009-11-4 20:10 發表
安琪....
夠喇....
一日一膠好喇....(整個vlan 而不是區...
太多會反感架...
真係唔好笑咩=3=??
我想比大家開心下麻~~
如果唔中意的話~那我自己睇完收埋佢算
引用:
原帖由 cocacola_ 於 2009-11-4 20:13 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1437313&ptid=164122][/url]

難d
難d??50太少定係=3=???
你想說好多都人都睇過晒ar??

太gag-.-..............

引用:
原帖由 五殤║安琪 於 2009-11-4 20:22 發表

真係唔好笑咩=3=??
我想比大家開心下麻~~
如果唔中意的話~那我自己睇完收埋佢算

難d??50太少定係=3=???
你想說好多都人都睇過晒ar??
不不不
只是經常放 會悶的

似係k台轉過黎
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 五殤║安琪 於 2009-11-4 19:48 發表
兒子問老爸:『為什麼嘿咻嘿咻時會很舒服啊!』
老爸說:『就像你挖鼻孔一樣,當然舒服了。』

兒子又問:『那為什麼嘿咻嘿咻時女的比較舒服呢?』
爸爸說:『因為你挖鼻孔時,舒服的是鼻孔,而不是手指!』
兒子再問:『那為什麼女性被強暴時會很難過呢?』
爸爸說:『如果有一天你走在路上,有人過來挖你鼻孔,你會舒服嗎?』 (呢度我笑到肚都痛)
兒子又問:『那為什麼月經來時就不能嘿咻嘿咻呢? 』
爸說:『如果你流鼻血,你還會繼續去挖鼻孔嗎?             』

========== ...
呢個我聽過我fd講既^^

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2009-11-4 20:37 發表
似係k台轉過黎
唔記得lu~~講開又好似係=3=
我得閒咩都去下睇笑話同iq題^^
有d係簡體網~~轉返繁體放上來的

真係笑到我肚痛wo 哈哈

第二個比較好笑,譬喻得勁貼切囉!!!

33 123
發新話題