發新話題

小學_作文題目:我眼中的夜夢琉璃

[Close]
最初入團到近排.周街串人(近排少左)..炮下炮下..炮到對面一係就你死..一係就我亡..街場基本上只有我炮人...一炮返就一係我輸...一係就洗硬對面泉..

老實講.一齊追殺星軒既日子係最開心..每日一on..成班叫晒伯母甘狗沖星軒場..

跟住patrick比人笑曾志偉高度..果陣生活好寫意..

點似e家..e家情況..慘不忍睹

引用:
原帖由 .mL 於 2012-6-26 20:14 發表
最初入團到近排.周街串人(近排少左)..炮下炮下..炮到對面一係就你死..一係就我亡..街場基本上只有我炮人...一炮返就一係我輸...一係就洗硬對面泉..

老實講.一齊追殺星軒既日子係最開心..每日一on..成班叫晒伯母甘狗 ...
風光不再

做狗都算

食碗面都算
點解仲要反碗底?

回復 18# 的帖子

點解有人移民左去果邊 @@?

紅          顏         禍          水
無冕者

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-6-27 12:50 發表
紅          顏         禍          水
皮 ?__?

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-6-27 12:50 發表
唔          __         係          掛
一個人更開心

團友走團去人地團既原因我唔想知
只知佢不再是我既團友
街場如果有緣 砌磋砌磋

點夠厹公黎

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2012-6-25 23:52 發表
我唔曉點打一篇好文
之後既日子都唔會浮得耐

我明白 每一個階段都會有轉變
泥既泥 走既走 我無能力控制

有人一心為團好 亦有人淨係搞事
A係點樣 B會點樣   俾我睇穿哂,估到哂
有時侯 我問返自己:又如何? ...
點解你唔kick左d搞事既人?
引用:
原帖由 ❤Mr.草jaI‵ 於 2012-6-26 18:59 發表
用一啲事睇清某啲人已經冇乜所謂
雖說新人可能有點點小學_
但我地團結唔似某啲人話走就走
你係咪話緊我?
我話你知我點解退團
我叫傷j踢d冇品既人
佢叫我俾rp俾佢,ok跟程序做囉
我好辛苦咁搵個rp po上團版
你地又踢完又收x3
仲有次我咪打俾你話我俾自己團友洗泉既
個次真係我玩咁耐絕信以來最火滾既1場
跟住同傷j講話我俾自己友洗泉
佢竟然叫我洗返佢地<<<<呢句真係接受唔到
當我覺得個團d風氣開始轉壞既時候
我同佢講之前攪事個d人我唔計較
叫佢俾我汁下個團,佢話我唔熟d人......
跟住又見到花j退埋團
仲要又係俾自己團友洗走既
跟住又見到d冇品團友
之後真係冇眼睇先退左團
我想問下傷j
個團係咪要強大就不顧品德?
係咪仲重要過我地開心打機?
你真係要諗下點汁個團
我真係唔想再睇住個d一手一腳攪大攪好個團既人攪到依家咁

引用:
原帖由 勁爆 於 2012-6-28 12:53 發表

點解你唔kick左d搞事既人?

你係咪話緊我?
我話你知我點解退團
我叫傷j踢d冇品既人
佢叫我俾rp俾佢,ok跟程序做囉
我好辛苦咁搵個rp po上團版
你地又踢完又收x3
仲有次我咪打俾你話我俾自己團友洗泉既
個次真 ...
其實
只是說一個P字頭的人

以往 我們的確意氣用事
有何冒犯 亦求原諒

你亦有所理解錯誤
SEVEN水 所說的
只是說一個.膚淺的人

並非閣下
無冕者

引用:
原帖由 x_XD 於 2012-6-28 13:42 發表
其實
只是說一個P字頭的人

以往 我們的確意氣用事
有何冒犯 亦求原諒

你亦有所理解錯誤
SEVEN水 所說的
只是說一個.膚淺的人

並非閣下
講真. 系佢走之前我仲真系信佢壞mic.
我仲以為佢真系當我地系團友.
但系換黎只系得我自己覺得自己好傻仔
之前某人話;你真系信佢壞左mic?
我好想答系. 我信p************吾系甘既人.
依家俾我睇到既結果系. 一個厹.

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-6-28 13:55 發表

依家俾我睇到既結果系. 一個厹. ...
成也女人 敗也女人
到時候條女886咪有野笑l0l
一字記之日心

我系9公HI

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2012-6-28 13:55 發表

依家俾我睇到既結果系. 一個厹. ...
回勁爆:過去有咩冒犯..先在此道歉
回糖:老實講.厹同曾志偉以前到依家我只當玩玩下..冇認真過
你可以話佢做25過左unified..但e家佢兩個的確行埋一齊..睇你點睇既姐..另一個角度睇..佢係為女朋友而過..問題不大

另外.你有冇諗過佢會有咩原因而唔出聲?唔知甘多最好唔好亂講野

發新話題