發新話題

M群

[Close]
我個msn 果然壞左

回復 73# 的帖子

昨天已經蒲頭啦我,哈哈~~
不過我想問下每日幾點開ser到?

申請

超想入
CPT團員+插件製作員
最愛高對(插件)
玩過下占士哥個ser,d 人ok勁

MSN:[email protected]

已處理以上所有申請 , 成功者將被PM通知而不予在此回覆 , 敬請留意 .

順便推推POST

更新及增設以下內容:

VS-01: 占士哥~多人伺服#1 ( 管理員指令教學 )

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=225178&extra=page%3D1

純推POST !!!!!!!!!!!!!

我完全support, 我叫呀檸, 我都係l4d2的玩家, 自認技術唔夠, 但係好希望可以同玩家合作完成每一關, 得到其中的樂趣 , 加上我個人鐘意高技術的8v8 ser, 所以, 我完全希望加入!!! 作個交流

引用:
原帖由 tan99898989 於 2010-5-12 02:10 發表
本人game 名為:
tan
不會打字 ( game 入面無得用 q9 - -" )、只有mic 一個
對遊戲認識一般,中左肥仔水,有機會會盪失路
槍法不太好,經常因反應太快而team kill
熱愛跑步,為隊友開路,而且愛做肉盾,
以身先士卒的方法令隊友 ...
無聊爬文見到…game打到q9…每打一個字Ctrl+v 一次

入群是在這申請嗎?
有一段時間沒完L4D2
我game name "JL"
最近回來玩 第一首選 ""占士哥 game""

GAME NAME: NaTsU            (夏)

想搵多D fd一齊玩L4D2
希望搵到一個固定既server
唔再流連於街場
技術一般  合作性較強
希望可以成為你地一份子

希望 可以 成為你地一份子

名字 一絲不掛(原名 make me cry)
我係長線場主   都係高對 及 多人對抗 愛好者 但比較多玩44(高對)
技術 自問 唔高(但在cover 隊友 等方面都做得唔錯 ) 反應都快 合作性高(起碼做c 會等齊 一次過出) 有mic(常用)
槍法 都ok ge(比較喜愛用狙 )
我玩既時間 多數係平日ge晚上 星期六 日 會多開 有時開場會開超過12個鍾(除左hand機 )
玩l4d2 都係想識更多ge朋友
我好希望 可以 成為你地一份子

引用:
原帖由 chung1985 於 2010-5-24 00:00 發表
名字 一絲不掛(原名 make me cry)
我係長線場主   都係高對 及 多人對抗 愛好者 但比較多玩44(高對)
技術 自問 唔高(但在cover 隊友 等方面都做得唔錯 ) 反應都快 合作性高(起碼做c 會等齊 一次過出) 有mic(常用)
...
引用:
原帖由 神|傑 於 2010-5-23 19:25 發表
GAME NAME: NaTsU            (夏)

想搵多D fd一齊玩L4D2
希望搵到一個固定既server
唔再流連於街場
技術一般  合作性較強
希望可以成為你地一份子
引用:
原帖由 blackeyesboy 於 2010-5-23 19:18 發表
入群是在這申請嗎?
有一段時間沒完L4D2
我game name "JL"
最近回來玩 第一首選 ""占士哥 game""
已處理您們的申請, 謝謝.

引用:
原帖由 Lag機小王子 於 2010-5-23 17:41 發表
我完全support, 我叫呀檸, 我都係l4d2的玩家, 自認技術唔夠, 但係好希望可以同玩家合作完成每一關, 得到其中的樂趣 , 加上我個人鐘意高技術的8v8 ser, 所以, 我完全希望加入!!! 作個交流 ...

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-5-20 22:55 發表
申請

超想入
CPT團員+插件製作員
最愛高對(插件)
玩過下占士哥個ser,d 人ok勁

MSN:[email protected]

純支.持.....

發新話題