發新話題

新!L4D1地圖L4D地圖在L4D2玩!!(連L4D1人物model)已更新Add-on DL link

[Close]
我單機玩到舊版啦...
但係仲係同唔到人連線..要下載咩附加元件
同埋呢..我發配舊版有一個新既普通感染者..成個軍佬咁
佢"咩"住個藥包...你用槍射死佢,會著火..
用近武殺佢又冇事....
新版都唔見佢既

回復 15# 的帖子

應該是為了修改一些指令 , 使其適合舊時的指令(注:改語音雷達都要改此檔案)

回16#
其他人入來的話 , 他們都要有裝以上的東西
而且那軍佬是隱藏角色或是插件.....不太清楚

回復 14# 的帖子

在原版連結中,
deathtoll_v2.zip 為死亡喪鐘的修改版
應該是原作者放錯了...
加埋果3個場 , l4d1的場就齊了~(不計light house)

引用:
原帖由 yats 於 2010-1-2 19:11 發表
我單機玩到舊版啦...
但係仲係同唔到人連線..要下載咩附加元件
同埋呢..我發配舊版有一個新既普通感染者..成個軍佬咁
佢"咩"住個藥包...你用槍射死佢,會著火..
用近武殺佢又冇事....
新版都唔見佢既 ...
佢就係傳說中ge武器店老板

引用:
原帖由 莫加 於 2010-1-2 19:34 發表

佢就係傳說中ge武器店老板
一睇就知係PC版未出,但聽講XBOX出左的人

好慢呀...
點解load速咁慢,又唔見我down其他檔去到60k咁慢,個檔有問題架?

請問點樣用L4D1人呀,同埋唔倒(死亡喪鐘)個地圖下載地址? :L :L :L :L

同埋我成功玩倒舊地圖,除死亡喪鐘 :@ :@

在原版連結中,
deathtoll_v2.zip 為死亡喪鐘的修改版
應該是原作者放錯了...
加埋果3個場 , l4d1的場就齊了~(不計light house)

問題就係我唔倒  {在原版連結}  個下載地址呢! 唔該晒 :handshake

點樣可以用倒舊人物呀,我以經下載完同放落  (addons)倒

add-on 真係慢到-.-

不如樓主up個seed啦- -

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-2 22:00 發表
add-on 真係慢到-.-
不如樓主up個seed啦- -
還有D down-link下唔到!!!!!!!

原版在此:http://nekoarcnetwork.com/l4donl4d2/l4doriginalcampaigns/
later up 分割檔上mediafire
仲有l4d1人物解壓vpk , 不要連file一齊解壓

thank you :kiss: :kiss: :loveliness: :loveliness:

發新話題