17 12
發新話題

DEL~~

[Close]

DEL~~

本人已經解決左fishhao升左2023入ser唔彈~想知道可以加我msn
[email protected]
講明vlan名係邊個~

信你都傻
我更新左都冇野
擺明係你既問題

我都有Wo@@一開ser 入場 入入下彈左出去

引用:
原帖由 YueNㄨSinG 於 2010-6-20 15:14 發表
大家唔好升2023~我岩岩升左fishhao既2023一load完入ser自己彈番出黎~正版同non-steam既都會彈..
我係入server右下load完彈返出去選擇遊戲模式果度

正版冇事'的.......

引用:
原帖由 【闇影】 於 2010-6-20 15:41 發表

我係入server右下load完彈返出去選擇遊戲模式果度
我都係一樣

依家都唔知點...2022好多場...但係2023得1.2個...
但係又入唔到....

I jump out when loading too -_-"
Luckly I backup!
Hope EDDI.......     can solve this problem

有冇人知點解? 會彈??

引用:
原帖由 dannywong003 於 2010-6-20 15:33 發表
信你都傻
我更新左都冇野
擺明係你既問題
好多人都係咁 你無野唔代表一定係無問題
請慎言

另請高手們查出問題所在 已經23小時49分無得玩la

我諗應該係仲未有人開2023 nonsteam server掛...
你地入左steam server所以彈 (亂up)

ME TOO
那裡還可以抓回更新到2022

唔只回你 仲包括所有受影響既玩家

引用:
原帖由 小伙子123 於 2010-6-20 16:57 發表

好多人都係咁 你無野唔代表一定係無問題
請慎言

另請高手們查出問題所在 已經23小時49分無得玩la
由於 FishHao Final 根本未公佈專門破2023既版本 , 而版主所用只係針對2022版本 , 當中既Client.dll無法兼容2023更新

數據 , 最終導致任何版本 , 任何模式 , 任何伺服下都彈機既情況 . 堅持用FishHao的話 , 就要等新版本 .

留低遊俠網 FishHao Final 破解原發佈帖俾大家 , 方便跟進 . 如果我咁做有違版規 , 就幫我刪除條LINK .
http://game.ali213.net/thread-3067553-1-1.html

補充 : 另一破解 Stryder Loader 經測試後證實無任何問題 .

大家吾好轉"住"
等版主修改左先啦

引用:
原帖由 lok418 於 2010-6-20 15:42 發表
正版冇事'的.......
如果冇事既..咁好多steam正版都玩緊2023啦-.-我個FD係2023啦..都係彈啦..搞到佢依家重裝左成個正版steam囉...

17 12
發新話題