27 12
發新話題

七皇爺 垃圾

[Close]

七皇爺 垃圾

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回復 1# 的帖子

食緊花生中...................
.
.
.
.
.
.
有本事你就回應我 !

P.S : 版主 , 請你暫時唔好鎖POST , 呢位搞事會員 , 既然佢想出位 , 就等佢回覆 , 唔回覆就證明自己空口說白話 !

P.S : 玩信長既玩家都叻過你 , 起碼串人前會上傳 replay , 你 ? 「無人識你呀 ! 」

註冊時間2010-5-26 最後登錄2010-5-27
分號了

又一膠同學之作...
GO_TO_HALL!!!>o<

仲有呀 傻仔七皇爺

你個傻仔 同條女(wing)散左

底9你死啦  你咁7  係女都飛你啦 白痴仔

有咩女會中2你果白痴傻仔柒皇爺呀

結束回應.......................

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-27 05:20 發表

你又知得幾清楚喎 ! 我估你同7皇爺應該識得 , 但係咪match過就仲係未知知數 .

你咁火都冇Q用 , 佢一日唔回應 , 你既行為只俾人覺得小學雞啫 !
佢之前又話佢好愛條女  聽到都嘔q心

根住又聽人講 佢同條女散左  我幾開心

底9佢死啦  話到自己幾**粗口**勁咁

條女都要同佢散 死傻仔

引用:
原帖由 七皇爺垃圾 於 2010-5-27 05:38 發表

佢之前又話佢好愛條女  聽到都嘔q心

根住又聽人講 佢同條女散左  我幾開心

底9佢死啦  話到自己幾**粗口**勁咁

條女都要同佢散 死傻仔
我想知我同佢既事

關你咩事??

你係邊個唔該認左佢

唔好係度做埋d咁可恥既行為唔該

你好無聊呀...請問你憎佢關我地同l4d2咩事呢?
不如你寫信上報館啦

你的貼子如何,你的樣子也必如何
PO霖/DaDa

wakakaka~可能係memory
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-5-27 11:41 發表
wakakaka~可能係memory
柒碎...無乜事唔好亂屈人好bo
不怕神一樣的敵人╰╭╮╯
只怕豬一樣的隊友@_@

wakakaka~可能係七皇爺himself

kidding XD

等爆多d料

野可以亂食,說話唔可以亂講~~~

27 12
發新話題