17 12
發新話題

有無組仲有位呀 (比賽)

[Close]

我唔新又唔神
可以既加我msn:[email protected] 或pm我
21日前入都可以受理架

引用:
原帖由 manchunho741 於 2010-8-19 23:05 發表
我唔新又唔神
可以既加我msn:[email protected] 或pm我
21日前入都可以受理架
樓主加油!! 應該都有人係想玩但無隊

大家想參加既但無組/有組但唔夠人既就唔好再等了 , 盡快聯絡樓主啦

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-19 23:07 發表

樓主加油!! 應該都有人係想玩但無隊

大家想參加既但無組/有組但唔夠人既就唔好再等了 , 盡快聯絡樓主啦
多謝支持

快d加我啦pls

我唔可以比e個貼沈架

版主要封既 PLS 等等ok? 唔係我冇得玩架啦

如果你有需要我可以幫你提升個帖 , 但你唔可以連帖

下次唔好了

我都想join team ar!有無team?

唔好同我爭啦><
PLS

好咩好爭 , 你地咪幾個「獨立分子」組埋一隊囉 !

P.S : 依家個形勢搞到我都有少少蠢蠢欲動

待組中
意PM

回復 8# 的帖子

截止報名前有機會多過15隊

RDiver
ゞRs
chocolate099
manchunho741
我地4人玩好冇

唔駛預我 , 我真係想玩自然搵到成員 .........

玩啦....
唔係我冇得玩架啦
我好想玩

我都支持呢個比賽.........如果唔介意我癈, 我呢位老人家都樂意助你組隊玩下. 有意pm me la. 祝大家玩得開心d.
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

引用:
原帖由 johng0102 於 2010-8-20 12:58 發表
我都支持呢個比賽.........如果唔介意我癈, 我呢位老人家都樂意助你組隊玩下. 有意pm me la. 祝大家玩得開心d.
pm左你啦

17 12
發新話題