發新話題

請刪帖

[Close]
你地玩D圖太正...

D圖要放在WHERE?????

引用:
原帖由 cs12345as 於 2010-8-15 15:20 發表
D圖要放在WHERE?????
X:\Left 4 Dead 2\left4dead2\addons

不是放在MAP FOLDER?
咁Addon 整合包放在WHERE???

引用:
原帖由 cs12345as 於 2010-8-15 16:02 發表
不是放在MAP FOLDER?
咁Addon 整合包放在WHERE???
記著down了落來的非官方地圖要放係addon,即岩岩post出來的路徑,
addon整合包RDiver係#3有講,
係放在:
x:\Left 4 Dead 2

請細心閱讀每個POST

Addon.整合包.part3.rar: CRC 失敗於 left4dead2\pak02_000.vpk,檔案損壞。
解唔到呢個檔案既...

8:25分囉 唔係開架咩

我是 jeff hardy 琴晚同你地玩之後彈左機/_\之後你地好似off左ser
今晚幾時再玩

開左SER未- -
點解見唔到...

引用:
原帖由 kaiyu3206 於 2010-8-15 20:19 發表
我是 jeff hardy 琴晚同你地玩之後彈左機/_\之後你地好似off左ser
今晚幾時再玩
尋晚真係唔好意思,要你等咁耐......都係無得玩...

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-8-15 13:23 發表

你帶團入黎參觀咩 ? 總之到時一定有位俾你 !

如以見得我地「毒」呢 ?

「比我加入就PM我」, 呢句說話應該由我講先岩 , 一個咁唔主動既人我邀請唔起 . ...
我池D先加入   我仲用緊2023     等埋朋友一齊轉31

到底有冇開到SER架.....

silent hill成日彈game,hang機,有咩方法解決

精彩而又驚險的探險旅程, 小小花絮, 先睹為快~

點解我完全見唔到呢個SER....

發新話題