71 12345
發新話題

vlan又開唔到.. 求救plz"

[Close]

vlan又開唔到.. 求救plz"

今次又開唔到啦- -"
又係話我連線有問題 有無人幫我搞搞@@

請下載TEAMVIEWER比我看看

用緊咩WINDOW? 用緊咩防毒軟件?

我都系啵

不過我系入吾到war3

仲彈左句野出黎

warcreft3 was unable to initialize

求救

咁你既問題不一樣, 唔可以用"我都係一樣"既字眼吧.

你開左GAME 入到WAR3彈出黎, 定係LOAD完場彈?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-6-14 14:33 發表
咁你既問題不一樣, 唔可以用"我都係一樣"既字眼吧.

你開左GAME 入到WAR3彈出黎, 定係LOAD完場彈?
而家出現左新問題

入ser果陣

佢出左呢句

連接區域 啟動保護程序失敗 須電腦管理員權限

引用:
原帖由 ヾnG 於 2010-6-14 14:37 發表

而家出現左新問題

入ser果陣

佢出左呢句

連接區域 啟動保護程序失敗 須電腦管理員權限
呢個問題~如果你有留意開, 重新開機就可以解決.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-6-14 14:40 發表
呢個問題~如果你有留意開, 重新開機就可以解決.
已解決

感謝

唔識用-3-"
求教plz"

不如加我msn搞啦 = = 我唔識雞腸的@@
[email protected]

冇MSN~
開左個TEAMVIEWER, 之後將入面既ID 及PW SEND比我就可以了.

咩id同pw- -"  同埋我都唔明舊野up乜  重有左下角個個
個教學係一個tick 我就係交差 點解呢@@

=.='
教學上面 有個位有ID 同PW SHOW左出黎, 你比你個ID 及PW比我就係了..
X 即係代表你未連到上TEAMVIEWER SERVER~

我同教學個個一樣? 定係我vlan個ac
要點先連到舊txxxxxxxx

Teamviewer 程式上提示既ID 同PW~"~
你同教學既ID 同PW係唔一樣的.

你會唔會係防火牆阻擋左佢既連接?

71 12345
發新話題