41 123
發新話題

推薦槍械

[Close]

推薦槍械

推薦一把手搶
叫EQ300 Incendiary Equalizer

呢把野超正
攻擊力算高
準確度都唔錯
最重要係佢個句Unending Firepower
即係話佢D彈會自動回復
唔洗買彈
Reload又re得快
用黎當machine gun都唔錯

仲有
個人認為有Explosion既槍都好好用
唔知各位巴打有冇咩槍好介紹

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實有屬性的槍都比較好用
不過我個人推薦用火屬跟電屬
因為爆炸  個人感覺 不太實用.....
火屬跟電屬 中槍以後 會一直扣血
所以也就比較省子彈  而且又安全

爆炸可能會炸中左右d人...
最重要係,爆炸好高攻
P.S.毒真係覺得唔好用

引用:
原帖由 WDos 於 2009-10-31 22:05 發表
爆炸可能會炸中左右d人...
最重要係,爆炸好高攻
P.S.毒真係覺得唔好用
毒係解甲用,打鐵甲人用火同毒會扣得好快

感覺上fire, shock, acid呢3隻都有抗性
有D怪會扣好少血
但係explosive既槍感覺上會好D

把野好廢... 左輪黎講命中太低喇 我有把低lv 14x 攻 一秒射3發到又係Unending
Unending fire power 唔係得一把有

要推薦我推薦4火1000攻單發式火箭 monster killer 60萬有交易lv又低36到
同埋連發能力既狙 我渣緊把減後坐力 勁好用
我推薦Hell Fire既槍 幾好用

引用:
原帖由 makoh 於 2009-10-31 22:10 發表

果個係硫酸黎 火打肉 電打電甲 酸打鐵甲

v__v 我見到支 電x2定3定4 都係20x攻既左**粗口** 都好好用
但比fdz汁左- -

我不喜歡用手槍的~
我喜歡用狙, 大炮和步槍,奇怪的槍也愛用
我玩得很隨便的,哪個高攻就用那個,沒有時間研究屬性方面的東西
與其待敵人慢慢燃燒致死,不如加多一槍爽快了給他吧

不過有火屬性的槍比大炮好用
大炮常常造成混亂

37lv既左輪都算低攻了…
好似十幾lv有支左輪26x攻..

37LV....不如整返把5百幾攻既黎用好過啦.....你呢把....掉得

我E把都OK~!!
↓↓↓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有時有D野唔係睇攻擊力既
26x攻個把左輪我都有
不過得2粒彈
屬性個到麻麻地
跟住好似賣左

引用:
原帖由 makoh 於 2009-10-31 22:10 發表

甲係咩意思
藍色既護盾定係怪物本身既甲

41 123
發新話題