發新話題

DAMN~ THE NOOB NINJAED THE LOOT!!!

[Close]
引用:
原帖由 kunal 於 2009-11-7 16:51 發表

就係咁羅!遊花園...返黎又唔記得自己有咩優勢
一早搬哂de證據出黎去屈?唔係下化,個局未去到中後期都未到你可以擺個de野出黎用,你個時個款講既野已show左你未諗到Ia 吹牛
初期阿m講左幾句×xX 你己經小朋友人前小朋 ...
kunal客觀角度固然係好  
但係你卻冇好好運用第3者的優勢(看清全局)
你所提及既  係冇錯
錯就錯在你冇留意討論雙方詳細內容
如果你有留心  你就會發現  對答既模式
你既意見只係偏袒於mango
作為一個旁觀者  你失敗左

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-7 21:42 發表
我只能o咀加無言
問咪問lor,唔洗打自己兩巴先黎問架,我份人又唔係惡,係唔係先?
所以我先話  你唔好將1件事分開講
我有問  但係你就一直唔答
你唔係惡  不過係你唔答我ja

引用:
原帖由 kccb2013 於 2009-11-7 21:47 發表

所以我先話  你唔好將1件事分開講
我有問  但係你就一直唔答
你唔係惡  不過係你唔答我ja
我偏袒佢條毛!我識你/佢老鼠
請舉例
咁。快你就可以draw premature conclusion? immature...
我5中肯我講野重會咁客氣同客觀?
你由陪m開始'討論'到你小朋友佢但佢無x你轉頭話你聽你某程度已經loose左
到這一刻你認為我偏袒 and claim other' s failure by '失敗'既旁觀者
旁觀者有分成功and失敗?由你來露define?你唔好笑。死我
人就有分才疏學淺與否,即係醒目同蠢之間,但我就見le度有個才疏學淺既quote我講過既野2次喎
拿唔係我講ga
一日一post

引用:
原帖由 kunal 於 2009-11-8 22:04 發表

我偏袒佢條毛!我識你/佢老鼠
請舉例
咁。快你就可以draw premature conclusion? immature...
我5中肯我講野重會咁客氣同客觀?
你由陪m開始'討論'到你小朋友佢但佢無x你轉頭話你聽你某程度已經loose左
到這一刻 ...
講咁多野做咩呀???
比個EXAMPLE出黎就可以說明晒
點解你就係唔肯呢???
你講咁多有咩用呢?????
Where did you know that I was draw premature conclusion???
你個小朋友係指D咩呢????
小朋友可以指好多野啵?????
旁觀者的確冇失敗與成功   但作為一個旁觀者發言  你失敗
才疏學淺????你係我條蟲呀??咁你又知?????
比D證據好啵
你真係好有趣啵   
define唔係人露出黎  係講出黎
你之前既理據係一般情況下  可能冇錯
但係都係果句    我既回覆係針對佢既問題
如果以此為前提  咁你所講既野就唔岩啦

你地仲鬧緊= =

del

引用:
原帖由 kccb2013 於 2009-11-10 23:56 發表

講咁多野做咩呀???
比個EXAMPLE出黎就可以說明晒
點解你就係唔肯呢???
你講咁多有咩用呢?????
Where did you know that I was draw premature conclusion???
你個小朋友係指D咩呢????
小朋友可以指好多野啵?????
旁 ...
真係on×
咁都5×明我講咩
露define~/=亂define
你5係5×明下化 大陸黎ga...?
唉...講出黎ge已經係definition 非define
重有你個句乜腸錯漏百出
真係認衰哂hk教育水平
不過無關係  

才疏學淺 你自認 自打嘴巴牙7嘟
駛5駛我quote and in your face?
衰左5認扮Kai 正一細路心態  

你認同我''旁觀者無失敗與成功之分''但你又認為作為旁觀者既我失敗  自相矛盾 荒謬
le度討論區就係俾人討論 你認為我作為你與mango之間旁觀者發言回post係失敗 但你在第一回覆作為mango與樓主之旁觀者發言回post then 你都係失敗 自己間接暗寸自己失敗 荒謬
×仔 教精你 陪人針最忌認同對方論點 唔掂最多以另一個角度提及
唔係實俾人追插

但都係個句??? 你真係9能5搭8 成篇語無論次 由頭問號問到落尾
你既回覆係針對佢 我既回覆而家針對你 有乜沖突 ? 真係派9都費事派俾你

引用:
原帖由 kunal 於 2009-11-11 03:26 發表

真係on×
咁都5×明我講咩
露define~/=亂define
你5係5×明下化 大陸黎ga...?
唉...講出黎ge已經係definition 非define
重有你個句乜腸錯漏百出
真係認衰哂hk教育水平
不過無關係  

才疏學淺  ...
唔好同佢嘈la
條友專搵人嘈交 = =
煩完阿mago姐而家到你一o一

咁睇唔開咪搵日約出黎拎齊d飛機大炮m4 m16手槍 手榴彈 機關槍去測試下囉  
都唔知你地嘈乜

引用:
原帖由 kenny1993 於 2009-11-11 04:18 發表

唔好同佢嘈la
條友專搵人嘈交 = =
哦 潛水
mango係男定女?

引用:
原帖由 kenny1993 於 2009-11-11 04:18 發表

唔好同佢嘈la
條友專搵人嘈交 = =
真係比佢吹漲
佢語氣有問題,得罪人多,稱呼人少

引用:
原帖由 kunal 於 2009-11-11 04:47 發表

哦 潛水

十分抱歉,把富有正義感的人,都拖了落水
我十分愧疚

睇下先
[我既回覆都係以針對佢發言為主] 針對與客觀可以共存嗎

[林地也有指作果園裡的很多果樹 形成的林的意思] [林地]指作[果園]裡的很多果樹 文法錯 兩個地點共存 果樹形成既地形係叫毯果地 [大廈也有指作樓宇裡的很多居屋 形成的大廈的意思] d的又唔岩位 同時將幾個同一類既野拼埋一齊講

[所以外國  通常稱之為森林  而不是林地] 其實只係一個叫法 林地本身意思比較廣 有好多樹既地方就係林地 係個地形黎 森林係俾人認定左既名黎 多數人叫乜乜森林 唔會叫乜乜林地 woodlands forest既問題 woodlands係地區性 forest係已認定

[我真係唔明你想講咩  我先自認才疏學淺 並表示想你作加以解釋]真係才疏學淺既人洗乜咁講 一早收檔啦 你才疏學淺 做咩叫人[解釋] 唔知你有無用錯字 係咪應該叫人賜教 我都無讀書 咁就唔該你自卑下 諗下點解依家你依代d人咁垃圾 諗清楚快d去堆填區 就快唔收你地嫁喇

發新話題