發新話題

DAMN~ THE NOOB NINJAED THE LOOT!!!

[Close]
你見唔到個兩個人係林地外面?
香港有草原但沒有大的,大到附近沒有樹的
我沒有說那裡是森林,普通林地也叫森林,只是你說的

請不要自責才疏學淺,
別人真的會認為你才疏學淺,到時不要怪我

:O) 點解d槍名係咁改?
d槍個名係以用途而命名 狙擊 衝鋒 突擊 手槍 散射 榴彈
唔好話現代工業 就算係以前 以狙擊槍咁大鎊數彈簧 打果粒尖頭又輕既子彈 射同一位置有幾難? 只係世上無100%確實既事
依d係槍既事 唔係人既事 你個人掉轉槍頭黎開話miss都吹你唔漲

引用:
原帖由 kccb2013 於 2009-11-7 10:02 發表

其實狙擊手=精確射手..?
其實狙擊手(sniper)同精確射手(sharpshooter/marksman)係完全唔同
狙擊手接受關於野外作業偽裝的大量訓練,而這些訓練對於精確射手來說往往是不必要的。狙擊手通常提供寶貴的偵查情報,也對敵方士兵的心理造成影響。而精確射手的角色主要是延伸其所在的有效射程。狙擊手也使用其掌握的秘密行動、隱藏、和滲透技巧來執行forward placement和監視任務,這使得他們的角色比班一級的精確射手更具戰略性。
狙擊手和精確射手職責的不同在於精確射手通常部署在城區,而狙擊手通常在野外活動,如雨林中或其他隱蔽良好的場所。狙擊手通常裝備高度精確的旋轉後拉式槍機狙擊步槍和隨身武器,而精確射手往往使用半自動步槍(不一定是狙擊步槍),甚至是經過精確化的突擊步槍卡賓槍由於其準確性,後坐力和低槍口初速往往不被採用)。
因此,狙擊手專精於高度準確的單發射擊,而此射擊的效果取決於該狙擊手的偽裝,時間掌握和目標的選擇。精確射手則具有更短的射擊距離,需要更高的射速。而且由於精確射手並不具備狙擊手的隱蔽技能(所以無法發動突然襲擊),他們往往被迫向快速移動的目標射擊。最重要的一點是,精確射手所接受的偽裝和隱蔽訓練並不能使其勝任狙擊手的任務,因為此訓練並不適合精確射手的職責和工作環境。
以上copy自維基
I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-7 01:10 發表
P6602611講左幅兩個狙擊手圖,叭左入牛屎內
正正有沙同牛屎比佢簡黎執
果堆野係草黎
I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-7 12:02 發表

果堆野係草黎
我依家諗緊,第時係唔係要帶定支狙擊槍出街
一唔小心跌低左,就可以扮狙擊手or 扮做掌上壓,都好過拎堆沙,拎堆沙都唔知有咩用(防止沙漠化?又或者同人講我執d沙番屋企燒個玻璃窗出黎先?)都係唔錯既選擇

我依家懷疑你幅圖係兩條友唔小心跌低左,係到扮狙擊手,仲要鋪埋草先勁
實無人知佢係跌低左喇

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-7 11:59 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1442390&ptid=163753][/url]

其實狙擊手(sniper)同精確射手(sharpshooter/marksman)係完全唔同
狙擊手接受關於野外作業和偽裝的大量訓練,而這些訓練對於精確射手來說往往是不必要的。狙擊手通常提供寶貴的偵查情報,也對敵方士兵的心理造成影響。 ...
維基係唔係打錯左野- -
sharpshooter應該係神槍手......
引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-7 10:23 發表
你見唔到個兩個人係林地外面?
香港有草原但沒有大的,大到附近沒有樹的
我沒有說那裡是森林,普通林地也叫森林,只是你說的
你是在搞笑嗎-.-?
請留心圖中所示之槍械
那是外國所使用的  而外國一般是森林 並沒有林地
引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-7 10:31 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1442221&ptid=163753][/url]
請不要自責才疏學淺,
別人真的會認為你才疏學淺,到時不要怪我
敢試當時你打既『榭』何解呀?
洗唔洗引用埋你當時講既野  比你分析下?
本人真係才疏學淺  原來可以改改隻字  之後就話人地講得唔岩
以為冇事發生過  轉移話題?
錯左就要認

引用:
原帖由 kccb2013 於 2009-11-7 15:16 發表

維基係唔係打錯左野- -
sharpshooter應該係神槍手......
神槍手只係內地的叫法,一d刀唔pro,正確係要叫精確射手or特等射手
I'm Panda

我就不信外國並沒有林地
原來可以改改隻字  之後就話人地講得唔岩
絕對無甘既事
我只係話你自己無lala話自己才疏學淺,甘人地真係會認為你係才疏學淺.
幫緊你都要串我?

[敢試當時你打既『榭』何解呀]
你個句子都問題喇,唔通甘都要講一餐?
呢d係講到無野好講先甘做

引用:
原帖由 kccb2013 於 2009-11-7 09:30 發表

尼位壇友從何得知我受不了具誘導性說話,出言侮辱呢????
我可是一句侮辱的說話都沒有說喔  我只是作一個假設
而且我主要都係以回應mango的問題為主   難道你沒有留意嗎????
我種種的回覆都是針對 mango而發起的
如果 ...
就係咁羅!遊花園...返黎又唔記得自己有咩優勢
一早搬哂de證據出黎去屈?唔係下化,個局未去到中後期都未到你可以擺個de野出黎用,你個時個款講既野已show左你未諗到Ia 吹牛
初期阿m講左幾句×xX 你己經小朋友人前小朋友人後
用旁觀者角度去諗下...就知我老吹與否
純搞gagx潛水V

引用:
原帖由 kunal 於 2009-11-7 16:51 發表

就係咁羅!遊花園...返黎又唔記得自己有咩優勢
一早搬哂de證據出黎去屈?唔係下化,個局未去到中後期都未到你可以擺個de野出黎用,你個時個款講既野已show左你未諗到Ia 吹牛
初期阿m講左幾句×xX 你己經小朋友人前小朋 ...
我想知點遊法???  比個example好啵....
你到底有冇睇清楚嫁
我主要都係以回應mango的問題為主   
咁樣你又點知道我未諗到????  你有通心術??????
初期阿m講左幾句×xX 你己經小朋友人前小朋友人後
我真係唔明你想表達D咩野   點樣小朋友人前 小朋友人後係refer to咩???
我既回覆都係以針對佢發言為主
我由一開始就冇諗話要講羸佢
我只係指出佢既錯誤
引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-7 15:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1442945&ptid=163753][/url]
我就不信外國並沒有林地
原來可以改改隻字  之後就話人地講得唔岩
絕對無甘既事
我只係話你自己無lala話自己才疏學淺,甘人地真係會認為你係才疏學淺.
幫緊你都要串我? ...
林地  英文叫做woodlands  同時解作森林地帶 因為有地區限制
所以外國  通常稱之為森林  而不是林地
因為在不正規的解釋當中  林地也有指作果園裡的很多果樹 形成的林的意思
引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-7 15:50 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1442952&ptid=163753][/url]
[敢試當時你打既『榭』何解呀]
你個句子都問題喇,唔通甘都要講一餐?
呢d係講到無野好講先甘做
我認我打少左字隻
咁你都唔好將2樣野分開黎講  係因為你打錯字  
我真係唔明你想講咩  我先自認才疏學淺
並表示想你作加以解釋  
而你卻將同1件事分開    我既才疏學淺→打錯字
你何解要分開黎講?   搞到我好似衰人咁

的而且確我打錯字,你睇唔明就睇唔明,要問.
甘你係都要話自己才才疏學淺我都無辦法,又唔係有人逼你
甘我先忠告你,唔好話自己才疏學淺甘兒戲,否則別人真的認為你才疏學淺,
有錯嗎?
呢兩件事根本就可以分開黎講

woodlands又森林,forest又係森林,係唔係當中有意思上既差異係你唔知?
而且你用英文就話外國沒有林地,甘點解唔用印度文,日文,泰文甚至用番我地用緊既中文黎解?一定會有林地!

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-7 20:16 發表
的而且確我打錯字,你睇唔明就睇唔明,要問.
甘你係都要話自己才才疏學淺我都無辦法,又唔係有人逼你
甘我先忠告你,唔好話自己才疏學淺甘兒戲,否則別人真的認為你才疏學淺,
有錯嗎?
呢兩件事根本就可以分開黎講
...
woodlands係森林地帶 代表有明顯的區域界限
forest 則係指森林  純粹自然  無特別明顯的區域界限
而且你用英文就話外國沒有林地,甘點解唔用印度文,日文,泰文甚至用番我地用緊既中文黎解?一定會有林地!
在圖中   我地可以得知
佢唔會o係印度,日本,泰國,中國
你都識講睇唔明要問
我有問過你
本人特附圖片一張以供參閱

我係自認因為你打錯字 我才疏學淺 睇唔明你所講o既野 所以先問你
但係你不停咁話我自認全部才疏學淺
奈何 你卻不停無視  我所作出的回覆
你說本人應如何是好?????
我講咩  你同 kunal    都冇留心我既回覆
我講咩都係錯
小弟自認不才   講咩都冇用  
反正我講再多既野都係會如同消失一樣

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我只能o咀加無言
問咪問lor,唔洗打自己兩巴先黎問架,我份人又唔係惡,係唔係先?

發新話題