發新話題

DAMN~ THE NOOB NINJAED THE LOOT!!!

[Close]
唔夠人講就人身攻擊,好一個小朋友
I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-5 19:23 發表
唔夠人講就人身攻擊,好一個小朋友
非也,非也,我原意都是為了保障樓主,以免他被太多人說他廢
所以才說他的槍勁,豈知有人突然冒犯,而且言詞有看不起別人的意思,所以才跟他玩玩
最後並不是不夠他說,而他之前並沒有說出槍管窄,他應該知道,其百分之2的槍管相差關係,其實的確對命中率有關,特別是遠距離.而且還要看看子彈闊度與槍管的配合程度
(其實我知你想我們繼續鬥下去,便可在旁看我們鬥個你死我活)
不過再說下去也沒有意思,我說的是理論上可以做到,而他說的也沒有錯
請問從哪個字詞看得我有人身攻擊?我有說他笨嗎?沒有

如果唔係limit左係由人去開槍的話,你的理論一早實現左e.g A-10支火神炮,3900rpm-夠快;可以打穿坦克armor-夠強;打到4km遠-夠遠;有45kN的後座力但仲係鬼gum準
I'm Panda
Let's play Killing Floor together :)

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-5 20:27 發表
如果唔係limit左係由人去開槍的話,你的理論一早實現左e.g A-10支火神炮,3900rpm-夠快;可以打穿坦克armor-夠強;打到4km遠-夠遠;有45kN的後座力但仲係鬼gum準
超人迪加唔係人?

超人係人,不過係allien,唔係human.
I'm Panda

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-5 20:54 發表
超人係人,不過係allien,唔係human.
超人成日著住條紅色底褲,心口有個s字,好樣衰
都係蜘蛛俠型d

還有,佢只係除左眼鏡和整整髮型,居然無人認得佢

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-4 18:44 發表
每一次後座力出現時 人只係將槍頭壓下 而不是將其固定(如果唔係  點解D人要話壓槍  而唔係固定支槍尼?
我覺得你都唔算勁,依家先諗到甘駁,我一早就諗到甘駁我自己,
我覺得你認為我廢,所以才同你玩野
你竟然被我逼到如 ...
我真係覺得你好無聊囉
唔夠人講   都係到死雞撐飯蓋
就好似d人叭低左都係拎起d沙咁
理論上係唔可行   人既身體受唔住咁大既沖擊力

而且你重用埋d專業名詞  但係解錯意思 就好似咁
引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-3 21:59 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1435707&ptid=163753][/url]
點解你係都要當人地係白痴
力學黎講後座加摩擦力=後座力?(個gag好爛),令支槍向上,事實上根據動量恆守(係能量守恆定律),支槍係向後唔係向上架
但係個人可以向下用力抵消番,真係唔明點解d人係都要當人唔識野
所以就算幾大力都好  支槍一樣會向上,尼個 ...
其實唔係我當你傻   我好心話比你知  你又係都唔知
其百分之2的槍管相差關係,其實的確對命中率有關,特別是遠距離.而且還要看看子彈闊度與槍管的配合程度
如果子彈直徑與槍管的配合程度相同  果百分之2就唔存在
存在既就只有子彈既使用既炸藥類型同份量

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-5 21:05 發表
還有,佢只係除左眼鏡和整整髮型,居然無人認得佢
佢載眼鏡太樣衰   冇人認得佢
佢著底褲o係出面  係因為怕冇人認得佢

甘係唔係真係機槍子彈直徑與槍管的配合程度相同先?
理論上係可行   人既身體受唔住咁大既沖擊力,係無錯
但係我地之前唔係講緊人能唔能夠承受甘大,係你既唔知咩公式話,射速越快,命中率成反比
甘即係可以唔包括人在內
都唔係我講, P6602611說,如果唔係limit左係由人去開槍的話,你的理論一早實現左e.g A-10支火神炮,3900rpm-夠快;可以打穿坦克armor-夠強;打到4km遠-夠遠;有45kN的後座力但仲係鬼gum準,關我q事
前面個個我都真係唔知打咩,不過真係obey動量恆守(係能量守恆定律)既話,支槍真係會向後,唔係向上

就當佢地既真係直徑與槍管的配合程度一樣
甘樣佢應該一定同狙擊槍一樣甘準,有咩野其他野影響佢既命中率先?唔好賴落d人手震先好唔好?

引用:
原帖由 kccb2013 於 2009-11-5 22:02 發表

我真係覺得你好無聊囉
唔夠人講   都係到死雞撐飯蓋
就好似d人叭低左都係拎起d沙咁
理論上係唔可行   人既身體受唔住咁大既沖擊力

而且你重用埋d專業名詞  但係解錯意思 就好似咁

其實唔係我當你傻   我好心話比 ...
我唔係唔夠你講,亦都無野講輸,係我想停一停專心工作,唔洗搵食呀?
如果你叭低左都係拎起d沙,唔通拎舊屎咩?

回復 41# 的帖子

有好多野刀會影響槍械的accuracy
FOR EXAMPLE:
1.槍械結構,由發射機構以至槍托設計刀會影響子彈的散怖率
2.槍管,狙擊步槍管係針對accuracy,機槍則是針對耐用性和抗熱性
3.子彈,狙擊步槍用的子彈比起普通子彈不同,它的彈道更平直,抗風偏能力愈強;而子彈的動能亦影響到抗風偏能力和彈道(所以 .50BMG在遠距離有很好的表現)
至於點解全自動射擊較半自動射擊的準確性為低?
1.後座力,這個問題要透過槍械設計(e.g kriss smg),子彈口徑(用小口徑)和射擊姿勢解決
2.槍管震動,射擊時的槍管震動會影響到下一發子彈的散怖率
I'm Panda

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-6 17:00 發表
有好多野刀會影響槍械的accuracy
FOR EXAMPLE:
1.槍械結構,由發射機構以至槍托設計刀會影響子彈的散怖率
2.槍管,狙擊步槍管係針對accuracy,機槍則是針對耐用性和抗熱性
3.子彈,狙擊步槍用的子彈比起普通子彈不同,它 ...
子彈,.槍管,後座力,槍管震動,我地都講過晒
槍械結構未講,比你講埋佢,最好畫埋圖

你們一開始就把2種完全不同功能的武器去比較,根本冇得比,大家的功能完全唔同
I'm Panda

發新話題