發新話題

DAMN~ THE NOOB NINJAED THE LOOT!!!

[Close]
我想講....係GAME係冇力學架WO- -'
只係全睇GAME既設計....

引用:
原帖由 SayKIO 於 2009-11-3 22:23 發表
我想講....係GAME係冇力學架WO- -'
只係全睇GAME既設計....
隻game無生物學,無化學.

唔係咁幼稚啦 隻game命中率直接影響射程 開鏡果時係會加命中

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-3 22:21 發表
於力學黎講後座加摩擦力,令支槍向上,事實上根據動量恆守,支槍係向後唔係向上架
但係個人可以向下用力抵消番,真係唔明點解d人係都要當人唔識野
所以就算幾大力都好  支槍一樣會向上,尼個其實係一個錯誤O既理解
所以呢   你答人問題既時候  諗深一層先
MG-42既命中率同步槍絕對相等,
就是當大家都亂射,兩者命中率就=0
命中率是看槍的結構.槍管狹窄而長,命中率便高
關射速屁事啊
小朋友
知唔知咩叫後座力呀???
通常是指槍炮發射時產生的瞬間後退力量
後退動量相等於槍的質量乘上槍後退的速度
因此使用者為了減少反作用力對自身的沖擊
會將槍頭向上  人可以向下用力抵消番
但係你用腦諗下  你向下用力抵消因反作用力而向上既槍頭
你覺得你用力可以一直維持高強度射擊下的後座力嗎???

知唔知SMG點解要叫做SMG???
就係因為佢輕便  全自動射擊  好似手提輕機槍 所以叫SMG  
全名叫Submachine gun 同時也可以叫做替代性機槍
所以狙擊槍 係冇可能做到SMG射速
命中率是看槍的結構.槍管狹窄而長,命中率便高
MG-42槍管都好長啵   大水槍槍管都好長嫁@@
咁命中率點解會咁低呢?
咁你算唔算叫做推翻你之前所講既野呀???
子彈   狙擊槍所用既子彈的火藥的純度 合金比例都同一般子彈唔同

大家都亂射,兩者命中率就=0
唔好玩啦大哥
如果好似你咁講  咁重洗咩發展高科技武器
反正點整武器 D命中率都一樣
咁D飛機大炮用黎做咩???
咁大架  命中率都係0
不如用手槍算啦

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-3 22:09 發表
而你之前所講的  就像是  叫人拎住支火箭炮  當機槍用
我並沒有這樣說,不要屈我
你呀
有冇留心睇人地D回覆嫁?
你知唔知咩叫 就像
定係你睇唔明中文?

咁命中率點解會咁低呢?
因為佢槍管唔夠狹窄,你甘大意都有既?
你覺得你用力可以一直維持高強度射擊下的後座力嗎?
絕對可以,只是你夠唔夠力的問題.我知你想講咩,你話人係無可能有甘大力,甘你咪即係同意當一個人有甘大力就可以一直維持高強度射擊下的後座力了,又可以射得準喇,關射速屁事~
但係你諗下成支槍比野固定,牆or水泥,不斷發射,係唔係唔會漂呢?
大家都亂射,兩者命中率就=0,甘係唔係推番左你所講既命中率無可能一樣先?係就唔洗再講喇

而你之前所講的 [就像是  叫人拎住支火箭炮  當機槍用]
是引用我的句子的意思,為什麼要屈我?
你識唔識中文?

打機姐...
洗唔洗咁深奧呀..
講到咁深奧又咪係一樣咁開鎗....
殺到人咪得囉..

講咁多都無用,來一個殺一個

有時想過多野...係好唔想玩GAME

引用:
原帖由 mango99999 於 2009-11-4 01:31 發表
咁命中率點解會咁低呢?
因為佢槍管唔夠狹窄,你甘大意都有既?
你覺得你用力可以一直維持高強度射擊下的後座力嗎?
絕對可以,只是你夠唔夠力的問題.我知你想講咩,你話人係 ...
因為佢槍管唔夠狹窄? 咁你就錯啦  因為佢地槍管相差狙擊槍不大於百分之二
你覺得你用力可以一直維持高強度射擊下的後座力嗎?絕對可以?????
不如你拎D證據出黎先啦  好唔好呀???
咁你就錯啦  每一次後座力出現時 人只係將槍頭壓下 而不是將其固定(如果唔係  點解D人要話壓槍  而唔係固定支槍尼????)
而冇人可以做到完全抵消後座力  
因為如果你唔比槍頭向上  佢會向左向右 黎減少後座力

但係你諗下成支槍比野固定,牆or水泥,不斷發射,係唔係唔會漂呢?
答案係絕對會漂  因為支槍 比野固定左  唔代表佢既後座力被完全抵消左
如果可以  你自己睇下2戰既紀錄片  當中MG-42 也有被固定在牆or水泥中
但係一樣會漂

我屈你????
不如話你屈我呀 好唔好我都只不過係學你姐
我只不過係以其人之道還治其人之身  

每一次後座力出現時 人只係將槍頭壓下 而不是將其固定(如果唔係  點解D人要話壓槍  而唔係固定支槍尼?
我覺得你都唔算勁,依家先諗到甘駁,我一早就諗到甘駁我自己,
我覺得你認為我廢,所以才同你玩野
你竟然被我逼到如此境地
其實由一開始我的證據和理論都是處於下風 ,
我說的是理論上可以做到,實際上未必可行,而實際上未必可行一點,
那一定會比你反駁,就是2戰之類的東西,我猜你一定只看實際上,而不看理論上
所以無謂說,香港人就係甘現實架喇,
不過真理歸真理,無咩可以再講落去
[你唔比槍頭向上  佢會向左向右 黎減少後座力],可加加多句,人既反應無可能即時快到控制支槍
其實我由一開始就知道可以係甘駁
今次當打和,因為你講d野同我之前諗d野都差無幾
下次搵第2樣野再鬥過
我一定會打敗你

令你打甘多字,你都不得不承認我的實力

咁都好拗...都唔知話低能定冇腦好

睇番27樓既回覆,就知佢係個細路仔

發新話題