19 12
發新話題

尋求第2輪未解final Round玩家連機幫解

[Close]

尋求第2輪未解final Round玩家連機幫解

其實情況很特殊
我是破完第2輪50lv hunter,可能會有人問為什麼要人幫?
只剩Circle of Slaughter打人的最後1 round
要知道第2輪的敵人是何其變態,火箭被打一下就快死了
血像牛一樣多,想破完以後才回來打
結果是........所有怪都升到50lv以上
自己一個人更加無力
因此尋求未破第2輪的玩家做host幫解
Gamespy / vlan/ steam:  sfs991127

唔係佢地血多,係你既武器問題

引用:
原帖由 hk1537 於 2009-11-14 15:50 發表
打一次先講啦
playthrough2爆左之後既Circle of Slaughter比正常難玩n多

引用:
原帖由 hk1537 於 2009-11-14 15:50 發表
我d武器算上等,刷左ok耐
~800攻2發a beast of many from左輪、Pele能力713攻狙
proficiencies滿
係個地圖冇咩位比你檔,加上d敵人3面一齊泥
根本打唔曬仲要圍攻,一開始已經出左2個火箭大隻佬
一支打中根本上沒左1半血,d彈又唔比你回防
而家仲要個個50lv

咁有無屬性先...無就點勁都係廢,有紅字味必有用

回復 3# 的帖子

我就係打過,無屬性武器打佢就係多魚,帶火屬smg去打佢仲快搞店,我都係同3x等加50等拳手去打

引用:
原帖由 hk1537 於 2009-11-14 16:46 發表
咁有無屬性先...無就點勁都係廢,有紅字味必有用
講明pele能力同a beast have many form
pele係火x4,超高火屬傷害
a beast係有唔同屬性,隨機火、毒、電都有
d紅字基本一睇就知有冇屬性

SOR- -少睇英文,我add左你,你見唔見到??個次打得死佢都只係好彩- -,但你個把兩發狙輪其實都有d.....

引用:
原帖由 hk1537 於 2009-11-14 17:00 發表
SOR- -少睇英文,我add左你,你見唔見到??個次打得死佢都只係好彩- -,但你個把兩發狙輪其實都有d.....
我見,你都係50lv狙= =

係呀= =職係狙但經常用SMG

等閒的話一齊去打寶....搵多d高攻x4屬武

引用:
原帖由 hk1537 於 2009-11-14 17:58 發表
等閒的話一齊去打寶....搵多d高攻x4屬武
我都唔知點打
都係自己一個人係new haven刷

無屬就廢? 唔多覺 淨係拎頂攻火山狙600幾火攻500後持續 同頂攻頂爆擊傷J狙頂攻500接近600 +150%攻+200%爆擊傷害比已經差好遠

引用:
原帖由 sfs991127 於 2009-11-14 15:24 發表
其實情況很特殊
我是破完第2輪50lv hunter,可能會有人問為什麼要人幫?
只剩Circle of Slaughter打人的最後1 round
要知道第2輪的敵人是何其變態,火箭被打一下就快死了
血像牛一樣多,想破完以後才回來打
結果是........ ...
我士兵其實仲難打 最後一輪 一開始會出4個精英大隻佬先 有火箭有機槍 建議先走到最裡面搵鐵板擋一擋 殺左拎機槍既先 之後一陣會出小兵 一開頭打拎槍既先 血少果陣就打d少血近攻怪等訓低就起番身 拎一把狙 一支散 其實唔難打 你hunter放雀多體慢一慢易打好多啦

我都有把800幾攻+200%CHD既狙,但我打怪用500攻既x4火去打係有500攻x4火打得快,加CHD唔實用,我地狙手本手已經加左同埋打個時你唔會真係描頭打,描頭打唔會真係打到頭

19 12
發新話題