17 12
發新話題

Borderlands爆機檔

[Close]

Borderlands爆機檔

Borderlands爆機檔   冇用過修改器  
xp的 放在 C:\Documents and Settings\用戶名\My Documents\My Games\Borderlands\Save Data

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Team Fortress 2 : 咖啡仔

個爆機檔都未爆lv
而家d槍真係 .......

我都未放 :O)

呵呵 a__a 期待緊你個檔呀

爆任算啦  lv等新手自己升-.-  如果真係要乜都爆... 我比個修改器你地-.-

啊.....你用修改器玩架咩....

v____v 玩下都無妨呀
但有冇咩壞影響先

引用:
原帖由 SayKIO 於 2009-11-12 18:28 發表
啊.....你用修改器玩架咩....
有冇睇#1 睇完先講野

喂喂 整泥玩下呀 教下我點用

如果d人用修改就唔洗dl save啦
爆機只雖2粒鐘

引用:
原帖由 零°c 於 2009-11-12 20:46 發表
喂喂 整泥玩下呀 教下我點用
你想玩咩呀? 修改器!?

嗯 有咩可以修改先    

引用:
原帖由 零°c 於 2009-11-14 12:09 發表
嗯 有咩可以修改先    
無限生命 無限錢 無限裝甲 無限彈 唔洗裝彈
無限炸彈 無限载具生命 無限载具加速 無限技能點 +2千經  提升高度 保存当前的坐标 载入保存的坐标 返回载入前的坐标
升级手枪熟练等级 升级半自动机枪熟练等级 升级散弹枪熟练等级 升级突击步枪熟练等级 升级阻击枪熟练等级
升级导弹发射器熟练等级 升级外星武器熟练等级 所有武器熟练经验值满 重置技能点  我既修改器系遊俠轉番黎

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

多到咁 v___v 整泥玩下都好

17 12
發新話題