26 12
發新話題

兩支你地會選邊支用??(11/14)新增2支hellfire save檔

[Close]

兩支你地會選邊支用??(11/14)新增2支hellfire save檔

一支攻高少少命中高少少...另一支就子彈多d...你地會留邊支用??

(11/14)新增2支hellfire save檔...有興趣可下載黎用用....(p.s:本人全手動升級...沒用修改器...可放心使用)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我會揀第2把.
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我都係簡第2把=.=
連射冇飄=.=

我都揀第2支-v- 好正呀
我都想要呀~
整把比我呀

我會要第一把

trade 比我ok ?

第二把應該岩用d
俾我兩把都唔要...

第1把好用D  

第2把

紀敏入侵Borderland!!!!!
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

第一把,因為隻game可能顯示唔哂全部技能,第一把可能隱藏的技能多一點(價格),你試一試2把都用一次,看那把打怪死快點
(但第一枝是多彈點,看你用法如何)

SevenF91

我要呀/_\ 我想打依支槍好耐咖啦

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-11-14 00:48 發表
我會揀第2把.
你要咩
我俾一枝smg你
反正我都唔需要,我都俾左幾枝暗金俾d新手...
左下個mod有冇用?冇用我賣埋佢
右下個枝就唔俾得,因為係我其中一枝神器

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
SevenF91

根係子彈多d 榜身幾好唔錯~~

引用:
原帖由 iceman1394 於 2009-11-14 09:39 發表

你要咩
我俾一枝smg你
反正我都唔需要,我都俾左幾枝暗金俾d新手...
左下個mod有冇用?冇用我賣埋佢
右下個枝就唔俾得,因為係我其中一枝神器
你淨系比佢咋/_\ 點解唔比我地姐

第二支,
彈夾ge子彈數量我都唔係好在乎

咁都叫神 哈哈哈哈

26 12
發新話題