17 12
發新話題

[交流] 偵探歌劇 討論 推到連載完 98

[Close]

偵探歌劇 討論 推到連載完 98

第6了
一開始就係講成日落雨 佢地成屋濕哂 見難得假期就出門hea
學生會長 我喜歡你啊 雖然唔係蘿但係幾令女兩個粉紅色正呀喂
另外戈個係公主黎 就黎要結婚 為左出黎過d普通女仔既生活 就搵粉紅色交換身份
佢咁無腦 只要一句 名偵探 就爽快答應了可恨的大叔樣 王子有夠變態的  但係夏洛咁多野講 咪又是一個m   我既話唔洗玩咁多樣野既 比佢踩下就夠喇你睇上面 無鞋一方面另一方面
不過經過學生會張勸告之後 公主都係番去9佢原來係咁樣證明絕對領域又係咁樣證明婚沙都好正啊

真係用心良苦 陰公豬囉__中伏
總結:
兩個粉紅色威力唔可以睇少
仲有學生會長都
硬要說學到咩既話 就係唔好逃避難題 更加唔好推卸比其他人
呢套野基本上都係輕輕鬆鬆 用粉紅色治癒下我就夠

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

點解d動漫都感>>暴露<<

呢套都暴露?=.= 我食完飯先再+番d字上去

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-21 19:29 發表
呢套都暴露?=.= 我食完飯先再+番d字上去
個人認為>>暴露<<                              .

引用:
原帖由 zxbooak 於 2010-11-21 19:55 發表

個人認為>>暴露
你是唔是想睇太空紀錄片

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-21 20:04 發表
你是唔是想睇太空紀錄片
5明..................................

笑=_=爆漫王岩你睇呀@_@

引用:
原帖由 zxbooak 於 2010-11-21 20:25 發表

5明..................................
我意思係太空人夠哂密實

師父 呢套野又係講咩架=.=

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-21 20:40 發表
我意思係太空人夠哂密實
吾係..但係起碼吾係感暴露 ,誇張。

有無睇上面d圖嫁
呢套堅係唔暴露
成集係得個男人露最多

老老實實 依家好多套都仲露過呢套野

一陣就整套tolove 比你睇下咩叫暴露

引用:
原帖由 ★洪九_× 於 2010-11-21 21:07 發表
一陣就整套tolove 比你睇下咩叫暴露
淫......咩係tolove............?.

引用:
原帖由 zxbooak 於 2010-11-21 23:23 發表

淫......咩係tolove............?.
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=298647&extra=page%3D1
sor啊 都唔係唔整了
因為套野實在無咩好討論
cap完圖之後 我都無字打既
正係得呢d野

17 12
發新話題