發新話題

求救!!!'

[Close]

求救!!!'

各位大大請幫幫手 解決問題

我吾知點解 入左vlan 之後再由steam(破解左steam) 入game啦  禁到個個瀏覽器搵ser啦

跟住禁入何一個ser都入吾到囉  我兩kick左個ser  但系佢都系彈番我去揀ser個到囉...

請大大幫幫手 解決...

引用:
原帖由 9893 於 2009-9-21 19:15 發表

我吾知點解 入左vlan 之後再由steam(破解左steam) 入game啦  禁到個個瀏覽器搵ser啦

跟住禁入何一個ser都入吾到囉  我兩kick左個ser  但系佢都系彈番我去揀ser個到囉...

請大大幫幫手  ...
你game咩版@@?

引用:
原帖由 dennis121996 於 2009-9-21 19:20 發表

你game咩版@@?
吾系好知.....  吾識睇....  前日系k某某既論壇down既最新版w0 -  -

請選擇區域網絡的伺服器,除非你係用正版

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-9-21 20:19 發表
請選擇區域網絡的伺服器,除非你係用正版
我已經系區域網絡到揀ser架啦!!!!!

引用:
原帖由 9893 於 2009-9-21 20:27 發表

我已經系區域網絡到揀ser架啦!!!!!
你在遊戲內按~輸入version檢查係咪最新版

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-9-21 21:24 發表

你在遊戲內按~輸入version檢查係咪最新版
補充一下....最新版係3939,如果唔係的話就用vLan更新包更新.
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 9893 於 21-9-2009 07:15 PM 發表

請大大幫幫手  ...
我想講呢.你破解版一定要開steam之後用left4dead.exe直接開game.
唔可以經steam開game
如果唔係就算你揀區網都唔會見到任何場
你有2個方法揀.一係就用vlan更新檔使用後自動嚮桌面建立既left4dead 捷徑
一係就自己搵返你個left4dead.exe既位.再set捷徑.或者直接開left4dead.exe
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

發新話題