發新話題

入game冇vlan場 1.5GB高壓縮版

[Close]

入game冇vlan場 1.5GB高壓縮版

我係1.5GB高壓縮 之後入到game 得 steam group servers 冇vlan d場
steam果度得campaign 好想玩其他mode

引用:
原帖由 howuihei 於 2009-11-21 15:42 發表
我係1.5GB高壓縮 之後入到game 得 steam group servers 冇vlan d場
steam果度得campaign 好想玩其他mode
STEAM 群組 伺服器?

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-11-21 15:43 發表

STEAM 群組 伺服器?
JUST LIKE THIS.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 howuihei 於 2009-11-21 16:07 發表

JUST LIKE THIS..... 55984
你登入左vlan-.-先會顯示右下角既steam伺服器

其實都係vlan開

個steam groups 咪係囉

點解得campaign ge?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 howuihei 於 2009-11-21 16:15 發表
55988點解得campaign ge?
...個個都係玩故事先架啦

引用:
原帖由 魔撒 於 2009-11-21 16:17 發表

...個個都係玩故事先架啦
但冇可能冇其他mode場架喎... 咁係我問題定係冇其他場....

引用:
原帖由 howuihei 於 2009-11-21 16:20 發表

但冇可能冇其他mode場架喎... 咁係我問題定係冇其他場....
人地唔識開其他囉
因為佢自設map <map name>係開coop

(我有方法用map <map name> 變其他模式)

引用:
原帖由 howuihei 於 2009-11-21 16:20 發表

真係冇其他場阿=,=唔係你問題阿

我連下面果個野都無~~~~~~~~

我都係啊...同志

引用:
原帖由 wongkc987 於 2009-11-21 16:22 發表

人地唔識開其他囉
因為佢自設map 係開coop

(我有方法用map  變其他模式)
整d黎玩下啦

入game見到有steam群組2x人 , 得第一個戰役模式有人, 係咪已經破解成功?
但點解得咁少人既.. 同埋得steam群組連到線
如果選線上遊戲search都係serach唔到有人
是否正常?

發新話題