31 123
發新話題

(新手求救)我既安裝有問題

[Close]

(新手求救)我既安裝有問題

我去到呢個位 唔知點算好!!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

用APP開黎裝...

APP咩泥-_- 我咩都唔識嫁 有冇教學

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-21 15:34 發表
APP咩泥-_- 我咩都唔識嫁 有冇教學
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=zh-tw&FamilyID=8C4E8E0D-45D1-4D9B-B7C0-8430C1AC89AB

一個微軟程式..

好-v- 唔該曬
我試完搵你>.<
得閒一齊玩xD 魔獸 / L4D

唔用得demon tools?
wait for Sniper Ghost Warrior

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-21 15:37 發表
好-v- 唔該曬
我試完搵你>.<
得閒一齊玩xD 魔獸 / L4D
你要用呢個程式安裝先睇到呢個問題係乜

因本人唔係太識睇怪獸字

同埋你岩岩果個步驟 你可以試下 略過 或 重新DL過

略過既話叫人SEND返果個檔畀你就可以

建議:你可以重新DL返呢個

我都係呀 咁有冇教學呢0v0`

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-11-21 15:38 發表
唔用得demon tools?
佢呢個係1.5GB 安裝版0.0

繁體係怪獸字 =.=
我用緊簡體

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-21 15:41 發表
繁體係怪獸字 =.=
我用緊簡體
你試下略過叫人SEND返畀你最好

當然重新DL過比較穩陣

E+佢話咁囉

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-21 15:45 發表
E+佢話咁囉55975
重新DL過吧

有D方法我唔可以幫你測試0.0..

好喇-v- down睇下得唔得 唔得搵你喇
我4.mb幾一下 應該好快=.=

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂雪 於 2009-11-21 15:47 發表
好喇-v- down睇下得唔得 唔得搵你喇
我4.mb幾一下 應該好快=.=
你試下我粒種子果隻比較好

果隻-,-DL完解壓完玩得

31 123
發新話題