發新話題

[討論] P.PonG* 分享=] 系列!!(會更新)

[Close]

P.PonG* 分享=] 系列!!(會更新)

近日本人會寫一些劣劣的個人玩法-~-

望大家接納和多比意見 聽取意見後我會檢討...

每人都有自己既個人玩法-~-"..希望比意見時..別太串  

現在分享了3個英雄玩法 (PS請點擊圖片....)

馬岱參上!

已經有帖就無謂開多個post宣傳你既2只帖啦。
吃力不討好既野無謂做啦。

最唔明點解全部變晒女-.-

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-10-5 14:27 發表
最唔明點解全部變晒女-.-
戀基無雙 hgc
18+ game 當然要用女 做主角~_~" 吸引人

最愛既刀系,,女主角=]關羽

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-5 16:16 發表

戀基無雙 hgc

慘...全部18+ 好多人唔睇得了

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-10-5 17:55 發表

慘...全部18+ 好多人唔睇得了
=]]戀基 好似系,, 電子小說
只有2% h圖 =]
所以我應為,,冇乜所謂=_="

受歡迎既,,fate stay night 刀系,,電子小說hg 黎=]

雖然你玩法有待改善
不過見你兩個post都幾靚,而且幾有心思....
就加分鼓勵下啦

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-5 16:16 發表

戀基無雙 hgc

咩叫hgc= =?

引用:
原帖由 williamkhw 於 2007-10-5 19:21 發表

咩叫hgc= =?
電子小說 h game d圖=]

有玩過就知
系,,甘禁禁禁 睇對話 之後 有,, 劇情路線 一. 二. 比你選
之後 就同吾同既女主角 扑-.-"

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-5 19:43 發表

電子小說 h game d圖=]

有玩過就知
系,,甘禁禁禁 睇對話 之後 有,, 劇情路線 一. 二. 比你選
之後 就同吾同既女主角 扑-.-"
係咩,咁好玩,邊度down啊

發新話題