發新話題

No.Three 分享 [ 11/10-09] [石破天經拳]p.13附上戰術王教學link

[Close]

回復 120# 的帖子

唔駛咁複雜 ~~~~~~~

講得清楚d 新手都明多d

鑑於 最近太多新手
所以開返個post 頂返上去比一班新手睇睇

我都教下大家一招
唔好叫Hunter隊友一定要高蹼;(
成日見人做hunter一定要高蹼     當然係扣到好多   
但係有時要知道大家之間既極限   蹼唔到就係蹼唔到;(          迫唔黎
大家互相團結,槍法幾廢、都可以贏
大家唔團結,就算槍神、solo-tank、都會敗北

引用:
原帖由 GuilinRice 於 2009-10-11 22:35 發表
我都教下大家一招
唔好叫Hunter隊友一定要高蹼;(
成日見人做hunter一定要高蹼     當然係扣到好多   
但係有時要知道大家之間既極限   蹼唔到就係蹼唔到;(          迫唔黎
大家互相團結,槍法幾廢、都可以贏
大家唔 ...
合作又係另一種 當你有 個人技術
就會追求隊友

但你冇技術 就一定冇合作

所以先練好你基本要素先

另附上戰術王 既戰術分析 同你一一破解合作之迷---------------------------------
推推推

本文已過10000字=.= 不能加插

我主要做防守同救人(解圍),所以我啲血扣得好快

我有時身上有炸彈,會同啲隊友分開走(唔會太遠),啲隊友俾C圍,方便同佢地解圍

引用:
原帖由 summa 於 2009-10-12 13:11 發表
我主要做防守同救人(解圍),所以我啲血扣得好快

我有時身上有炸彈,會同啲隊友分開走(唔會太遠),啲隊友俾C圍,方便同佢地解圍
分開走就已經好容易比人一個包

多謝哂..
我係屬於跟隊..
以上1個技巧我都唔識/_\
多謝哂//

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-12 18:22 發表

分開走就已經好容易比人一個包
自己俾C包,自己好易解決啫,一個炸彈掟出去就得,當然,聽到BOOMER,HUNTER或者SMOKER嘅聲就一定唔會一個人走開

引用:
原帖由 summa 於 2009-10-12 19:22 發表

自己俾C包,自己好易解決啫,一個炸彈掟出去就得,當然,聽到BOOMER,HUNTER或者SMOKER嘅聲就一定唔會一個人走開
-.-當你身上冇甘點

而且當你聽到聲其實 已經撲左=.=

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-12 19:29 發表

-.-當你身上冇甘點

而且當你聽到聲其實 已經撲左=.=
都話身上有炸彈先走開咯,冇炸彈喺身,走開 = 找屎,掟完個炸彈,即刻同隊友會合

我打L4D係不停咁走,唔會停喺一個地方太耐,同埋我避HUNTER都有一手

可能我以前打慣CSS(冇開FRIENDLY FIRE),有時開槍唔理三七二十一開咗先,俾我誤傷就SORRY

引用:
原帖由 summa 於 2009-10-12 19:33 發表

都話身上有炸彈先走開咯,冇炸彈喺身,走開 = 找屎

我打L4D係不停咁走,唔會停喺一個地方太耐,同埋我避HUNTER都有一手
-.-你甘講 我係咪都話 我撲人都有一手=.=

而家吾係show off

只不過係 最先決條件係做好自己

先好話顧其他人

引用:
原帖由 windsang 於 2009-10-12 19:39 發表

-.-你甘講 我係咪都話 我撲人都有一手=.=

而家吾係show off

只不過係 最先決條件係做好自己

先好話顧其他人
我當然有做好自己,有人要救,我都會盡力去救,要防守我都會幫手,因為我知道,其他人玩完,我自己一樣冇得玩

其實我咁搏命都係想玩耐啲,我承認呢樣我係有啲私心

推推推 呢幾日真係愈黎愈多人話人外掛-.-

發新話題