發新話題

No.Three 分享 [ 11/10-09] [石破天經拳]p.13附上戰術王教學link

[Close]
單shotgun 秒witch  係咪專家級???

雖然有好多都唔明~"~ 但係都會練下
推HUN真係..............舊版 10隻都推到6~8隻 但係新版真係10隻先推到1隻 新版真係難推到想喊
同樓主 可唔可以教下我 封出生位同 smo點用最好 -.-  有時4個好近 smo真係無咩用到 一位 條友就比人推之後就黎追殺 ~"~

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2009-10-13 17:38 發表
單shotgun 秒witch  係咪專家級???
咩級都得
射頭就得

引用:
原帖由 ~白老鼠~ 於 2009-10-13 18:59 發表
雖然有好多都唔明~"~ 但係都會練下
推HUN真係..............舊版 10隻都推到6~8隻 但係新版真係10隻先推到1隻 新版真係難推到想喊
同樓主 可唔可以教下我 封出生位同 smo點用最好 -.-  有時4個好近 smo真係無咩用到 ...
首先舊版推hun就真係易
時間長 而且無限推 只要你滑鼠快 就成個防護罩甘

出世位其實你玩得多 你都知會係邊到出世

姐係通常都係d轉角位
so甘你就要去吾同既轉角位黎封住

等佢冇得即刻係隔離重生 再汁到濟

smoker 其實多數要等隊友既夾擊先有用
單拖去 通常都係落街 或者自己行開左一個 先會去自己去拉人

推推推_________ 吾可以落返3頁打後>_<

引用:
原帖由 windsang 於 14-10-2009 07:21 PM 發表
推推推_________ 吾可以落返3頁打後>_
你次次都隔勁耐先理個帖= =成日沉到N後..好難搵得返嫁WOR
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

多多學習~~謝

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-14 19:25 發表

你次次都隔勁耐先理個帖= =成日沉到N後..好難搵得返嫁WOR
冇計la
教學post 不嬲就係 過3日 就會沉底 既討論黎-.-

87....我-D想講粗口...
你話病唔玩L4D
但係搞D感嫁POST= =
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 16-10-2009 01:59 PM 發表
87....我-D想講粗口...
你話病唔玩L4D
但係搞D感嫁POST= =
個帖1-6-2009開
仲有= =何為咁既post呢..囧
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-17 04:53 發表

個帖1-6-2009開
仲有= =何為咁既post呢..囧
佢眼紅hahaha

推推推推推推推推....

推推推推....................

成日team kill人,有咩方法搞搞佢

咁我可唔可以係第5既人架....我打機隋心打架咋喎
有陣時都睇同下咩人一team...新手既咪中心...勁人緊係cover同埋跟隊啦-..........-

我係垃圾-6鬼.___."

發新話題