發新話題

新手們不要成曰因小小事走場

[Close]
引用:
原帖由 D_LKL_9098 於 2011-9-7 17:49 發表
不要開頭人地win少少ar走場
張圖大約有60%都係怪物可以一路走一路肥
就算人地win左.證明人地勁 也可以學到好多野
你講野好中肯^^我BY你 輸一兩次pk 就算殺數

負左幾殺都唔緊要 A_A耍出你的賤招 汁到藍大就無問題

走場既人永遠唔會變神手 唔通你地想一直同廢過自己既人打咩 win左都冇feel啦

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2011-9-11 09:36 發表
走場既人永遠唔會變神手 唔通你地想一直同廢過自己既人打咩 win左都冇feel啦
咁係咪姐係見到新手要踢?!'
贏左冇feel咁玩黎做咩-_____-''

引用:
原帖由 ●PinK_x英俊 於 2011-9-11 10:45 發表
咁係咪姐係見到新手要踢?!'
贏左冇feel咁玩黎做咩-_____-''
新手自開新手場.咁多fd都開唔到唔好玩吧

入埋d正常場.但成日走場 玩到都無哂心機

特別係d新手玩槍兵 寧次 君麻 從來都只會諗

犀利啊 前期殺好多好多 中期完全唔識汁龍

壓完人就算 殺唔到就走 人地玩一護 槍神個d點

中期先開始肥起 你就跳哂 叫人體諒新手

邊個體諒d識玩既而且唔係全部場主都唔喜歡新手

入到去講聲我係新手玩過幾場 有咩錯指點下 有d fd場接受到新手

有時間教佢 出裝 佢會聽既話..

順風場都唔廢得去邊.最廢既係唔出聲 自己玩自己

亂玩完就走場,永遠都係新手就係呢d咁既人.

正常玩幾場 輸左都睇下人點玩 學都學到.

有邊個新手 係自己一個唔洗人教 都玩得好成功

連對面d技都唔清楚~o~咪要開單機中文睇下

回復 18# 的帖子

唔好誤會 新手可以開新手場練 但係一d新手又要同人挑又要走場 戈d之後最衰 我話贏左冇feel係講緊d人一直同新手挑又以為自己好勁戈d人

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2011-9-11 13:02 發表
唔好誤會 新手可以開新手場練 但係一d新手又要同人挑又要走場 戈d之後最衰 我話贏左冇feel係講緊d人一直同新手挑又以為自己好勁戈d人
首先聲明此為kyx 2ser 街場 隊入面無任何一個識得無fd係裡面

以及裡面無好高超既技術 本人超弱只是kyx其中一位 中後期pk開始放

棄 哂氣
殺人數大概5x死數我無去留意 好像死左1x定2x次 非道具流 但

有用小量道具.

分享下 呢條岩岩亂玩小李既rp 一開波34 第一次pk24 中期打到23 跟手完場gg

我個組我隨中小李 黑一新手 pk前被人搞到虛化 跳左

索隆..還好 都新新地 不過聽教聽話 淺藍色唔出英

小 學 雞無視也可 來 .對面組英雄 日番谷 識玩<--佢個隊最強係佢

寧次新手 但都識買下裝聽人講打人 槍兵ok啦..

隻英前期勁 pk前又唔指我 都幾新 艾斯 識玩

但一d都唔勁~.~玩到咁上下仲走埋場話食飯

war3版本為 KYX_125b_upgrade 呢到唔比上傳 不過

去係yahoo 打kyx war3更新檔就得 降落去 大概30s

升番上vlan版本 1.26都係30s左右

再分享多條rp 1打2 比對面指定用邊隻英打 但輸左

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有品人越黎越少        

同意

♥‵帥尐夜
頭先同你打禁水why你又食水ge?
Stop F10 E Q You Can

回復 24# 的帖子

禁血水都食血- -
此風不可長

回復 24# 的帖子

嘩 我同你打 我用血水?  我唔夠得有同你呢d人玩過 不過有一場玩我冇禁野 我係用左血水   你post圖 咪9屈

引用:
原帖由 明囝v_v 於 2011-9-17 19:38 發表
禁血水都食血- -
此風不可長
佢都冇話係血水
此風不可長<-----我文化低唔明 ,同埋你幾時變得咁有文化

此post是證明樓主是神手嘛- -?!

引用:
原帖由 23462346 於 2011-9-11 13:24 發表

首先聲明此為kyx 2ser 街場 隊入面無任何一個識得無fd係裡面

以及裡面無好高超既技術 本人超弱只是kyx其中一位 中後期pk開始放

棄 哂氣 殺人數大概5x死數我無去留意 好像死左1x定2x次 非道具流 但

有用小量道具. ...
講到自己咁把炮,點解唔見你果個平台d人贏到g字頭平台既路人場既?
本人十分歡迎你黎g字頭平台搵我玩架

西利西利 曲線讚自己A_A

發新話題