32 123
發新話題

[專家模式] 切勿做蟹 - 不要打橫行!

[Close]

[專家模式] 切勿做蟹 - 不要打橫行!

在狹窄的地方前進 / 防守,
如非有charger衝鋒或tank扔石,
否則切勿打橫行!
team kill 機率會好高!
如果真的要打橫行,
請記緊要蹲下!

同樣, 如你身處後方, 前方有charger衝鋒或tank扔石,
就要停止射擊! 讓同伴有迴避的空間!

其實這些都講了n次, 大家要記住啊!

橫行 ?!
橫向掃射?!
橫向射擊???

引用:
原帖由 euface 於 2011-8-2 10:10 發表
橫行 ?!
橫向掃射?!
橫向射擊???

明白未?

唔洗咁講究既

你令我諗起tk 自扣,個時d人真係打橫行

最糾纏係當射得很過癮嘅時候,突然有個隊有從天而降,跳係面前,真係想停都停唔切

玩專家coop唔玩tk玩咩?
nnnnnn

想玩得開心又遇到高人真係要買正版, vlan太多雞仔

引用:
原帖由 謝飛 於 2011-8-2 17:42 發表
最糾纏係當射得很過癮嘅時候,突然有個隊有從天而降,跳係面前,真係想停都停唔切
O個d行行下無啦啦跳起身既人先麻煩,
已經故意企高射, 都仲要跳起食我d子彈.

引用:
原帖由 justforacc 於 2011-8-2 23:18 發表

O個d行行下無啦啦跳起身既人先麻煩,
已經故意企高射, 都仲要跳起食我d子彈.
跟住又嘈你話你TK,粗口不斷咁@@?
MyNameIs

回復 10# 的帖子

係, 佢地會話番你唔識玩, 唔識玩就唔好學人玩專家之類的說話, 而又唔知人地玩得仲多過佢

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-8-3 02:07 發表
係, 佢地會話番你唔識玩, 唔識玩就唔好學人玩專家之類的說話, 而又唔知人地玩得仲多過佢
好認同呢句XD

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-8-3 02:07 發表
有D懶係勁沖前,點知比人TK TIM
MyNameIs

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-8-3 02:07 AM 發表
我都試過 /_\,又係爆哂粗嗰啲/_\

我寧願玩簡單Coop,玩爆屍腸(一槍射到隻屍仔噴腸) =]
好過同人吵交,自已又唔係勁 ( 又唔係廢得去邊既 =] )

==========個人簽名========== [比一次我啦~]

簽名位搵鬼用

其實大多數tk 係因為lag機造成.

32 123
發新話題