75 12345
發新話題

洗泉 是卡戰其中的樂趣???

[Close]

洗泉 是卡戰其中的樂趣???

個人認為洗泉係一種卑鄙的行為
唔好同我講 你有實力唔會比人洗到
只要大白 我愛羅 鬼鮫 一到10lv
就可以配合save卷洗泉 又或者 敵人一死 隊友就開技洗
每個開技洗一次 一陣就洗夠殺數
咁玩黎有咩意思?
可能你會答 有,洗人泉好爽換係你比人洗 你咩感覺?
唔明洗泉意義何在
為左你既快樂?定係為左發洩?
為話比人地知 你好勁 殺數最多係你
再遇到呢D洗人泉既人 我唔會再講咁多野
佢一入我就踢左佢算

你可以出魔水

唔好同我講 你有實力唔會比人洗到 ?
我同你講呢個係事實

我係第個平台同G,G,C玩-,-我大白打3 3確實係輸過唔小次 只係VLAN對我黎講暫時都未係好多人可以做到...但G,G,C我有班FD絕對有能力令大白肥唔起...大白5LV前既殺人能力其實極低-,-你可以配合隊友殺人(但我同你講合作呢樣野,都只係技術問題,而唔係英問題)...但你要諗下你呢3隻英-,-對住迪達 L叔 白眼 大白肥係好難-,-因為我同G,G,C班FD玩過無數次...你所講個個組合-,-係肥唔到

仲有如果玩無限殺..咁係咪又一護7夜朽木玩晒? 朽木控一護大打到冇血7夜補刀?WOW好屈-,-但你覺得就冇英會汁到?
我話你知好易阻  唔信我試你睇@.@

我自問冇實力 但
冇實力既人
係咪一定要比你地呢班 識洗泉既人洗?
又係咁講啦 你洗泉係為左乜?

引用:
原帖由 永恆的剎那 於 2012-7-5 17:20 發表
個人認為洗泉係一種卑鄙的行為
唔好同我講 你有實力唔會比人洗到
只要大白 我愛羅 鬼鮫 一到10lv
就可以配合save卷洗泉 又或者 敵人一死 隊友就開技洗
每個開技洗一次 一陣就洗夠殺數 ...
人地用save卷洗,你咪用save卷走

我愛羅 鬼鮫 只係我舉例子 洗泉英
朽木洗泉點save走?
劍八洗泉 又點save走?

玩遊戲都唔去追求勁同開心 你打機,做人有咩意義
咁你要係俾佢殺 佢SAVE洗你都低死
劍8都洗到你泉 証明你實力太高超
又要玩殺數又唔想俾人殺 咩心態
打機各出奇招去WIN有咩問題 又唔係玩外掛/BUG

3樓極有道理,殺人有錢又有經,重拉埋殺數,有咩問題?

我都唔會洗泉

引用:
原帖由 永恆的剎那 於 2012-7-5 18:05 發表
我愛羅 鬼鮫 只係我舉例子 洗泉英
朽木洗泉點save走?
劍八洗泉 又點save走?
朽洗泉都要起手,如果佢趁你死左save即爆你係走唔到,不過最多咪3殺
至於劍八,佢洗到你都代表佢肥左-.-何況都要起手

7樓
咁講你認為洗泉 係追求勁 同開心?
玩殺數 就一定要洗人泉?
我冇講洗泉係bug 只係我認為洗泉係一個冇品又卑鄙既行為
點解? 舉個例 你比碗飯人食 你斬哂佢D手
同上 你比人入你場黎玩 大家享受遊戲過程
你就做洗泉呢D冇品行為 對面玩都玩得唔會開心
換係你地 你比一班人 洗泉 洗到完場 你會服氣嗎?
8樓
我唔係講話卡戰唔可以殺人 只係我認為這種殺人手法(洗泉)有問題

引用:
原帖由 永恆的剎那 於 2012-7-5 21:02 發表
7樓
咁講你認為洗泉 係追求勁 同開心?
玩殺數 就一定要洗人泉?
我冇講洗泉係bug 只係我認為洗泉係一個冇品又卑鄙既行為
點解? 舉個例 你比碗飯人食 你斬哂佢D手
同上 你比人入你場黎玩 大家享受遊戲過程
你就做洗 ...
ET都講左 係勁有可能俾人洗到完場咁神屈A___A.?
加上你個比喻都唔岩  
係冇斬到隻手 係佢用佢既力量令你用唔到手  咁佢力量大過你 你就用唔到  你大力 咪你用到LOL
我又有講洗泉係BUG A____A.?
難道係遊戲到你勁過人你冇優越感
加上唔勁洗到人泉?
唔服又點 技不如人 唔通唔係勁又唔想輸? 俾人屠得多就會勁同係失敗中吸收經驗一樣
姐係為左做個有錢人 用盡唔犯法既方法去做有問題?
為左第一 用盡唔作弊既方法又有問題?  食腦有問題A___A.?

樓主真是可笑
如果唔可以洗泉 甘d後期英黎埋係入邊
前期英唔可以沖入去殺?
人地可以出技食左上右下
人地唔用拿黎洗泉
人地無付出架?
大家一樣甘多技

你覺得洗泉冇問題既 大家意見不合 OK 我遇左
洗人泉贏我都唔覺我自己有幾勁 有咩優越感
而且我認為用頭先個比喻冇錯
用黎比喻班整係識洗人泉既人 最合適
我想知你地點諗
個頭叫人多D黎玩卡戰 四周推介
個頭就洗人泉 洗到人走場
想知洗泉點吸取教訓? 相信被人洗既一方只會諗到一個方法
走場 認為唔岩既繼續傾

引用:
原帖由 永恆的剎那 於 2012-7-5 21:24 發表
你覺得洗泉冇問題既 大家意見不合 OK 我遇左
洗人泉贏我都唔覺我自己有幾勁 有咩優越感
而且我認為用頭先個比喻冇錯
用黎比喻班整係識洗人泉既人 最合適
我想知你地點諗
個頭叫人多D黎玩卡戰 四周推介
個頭就洗人 ...
冇野講  咁佢整係識洗泉唔識UP到有技洗咁點
都講左唔失敗點有成功 你理解唔到?
家下個個神手一開始唔係俾人屈既?

75 12345
發新話題