發新話題

霸氣團又一力作~霸氣外露

[Close]
其實 我之前 講過好多次-.-

果個唔係我黎       HELP ~~~睇黎我換個新AC 比人雞姦算

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... page%3D1&page=3

引用:
原帖由 Dr.夜貓 於 2012-5-2 07:28 發表
其實 我之前 講過好多次-.-

果個唔係我黎       HELP ~~~睇黎我換個新AC 比人雞姦算

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=509854&extra=page%3D1&page=3 ...
你都走過幾次我場.

你有冇睇我講野-.- ?

同埋  山雞  你不如吹大D ?   我會走你場 ?  引笑=)

對住你洗走場

你真好冇品  我之前同你嘈過就要屈我 ?

見你咁講 我都要講番句   山雞你都走過幾次我場.

唉  算啦  仲諗住同霸氣 做個FD 有番個back  +埋傑仔MSN  同佢地拍埋AV

~~但對住條山雞   我冇野好講 ~   小狼又話佢地大方 唔會記恨  我先行埋黎霸氣到  信錯小狼  

睇黎都係算左佢  可惜   都係自己1個最好

PS: 廢事文不對題扣分   +油 彬 搞多D AV出黎  介紹卡戰

起碼有圖先有證據啊=.=;影到相就無得唔認但係連相都無好難叫人信服-.-

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2012-5-2 16:25 發表
起碼有圖先有證據啊=.=;影到相就無得唔認但係連相都無好難叫人信服-.-
講真 成個Vlan  得美美  同 烈B  我信得過-,-

美琴=走場仔

引用:
原帖由 rAiN●戰狼 於 2012-5-2 17:52 發表
美琴=走場仔
戰狼=走場女

引用:
原帖由 rAiN◆美咲 於 2012-5-2 16:25 發表
我有好多圖+rp+洗密既相@@.我驚比人封ac+扣分~_~如果呢度我主場我實掉哂落黎

引用:
原帖由 Dr.夜貓 於 2012-5-2 17:23 發表

講真 成個Vlan  得美美  同 烈B  我信得過-,-
咁你咪連我都唔信A_A?

推下先=3=
我對卡戰無乜認識..

估唔到你連我都唔信心淡死

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2012-5-6 03:13 發表
估唔到你連我都唔信心淡死
你呀 ?                                           講笑   咀番淡

心淡死啦貓 .........

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2012-5-7 01:19 發表
心淡死啦貓 .........
彬B我比D愛你

發新話題