發新話題

洗泉 是卡戰其中的樂趣???

[Close]
十分大既笑料
其實我都唔知樓主想講咩

引用:
原帖由 ♥‵帥尐夜 於 2012-7-5 21:58 發表

冇野講  咁佢整係識洗泉唔識UP到有技洗咁點算
都講左唔失敗點有成功 你理解唔到?
家下個個神手一開始唔係俾人屈既?
講得好神手都可能比人洗泉洗出利
D炮狗,成日吠悶唔悶

我理解到啊 失敗乃成功之母
你洗人泉 洗到人地對呢隻game都冇哂心情玩
咁點樣由低學起?
想問笑點在哪? 普普通通討論 你都可以當係笑點
主題講得好清楚

洗泉一定係展示實力? 都係防下人地肥同埋+下殺數姐,唔明有咩問題,你諗野咁主觀既??

防人肥 根本唔需要用洗泉呢種方法
而且我諗野冇主觀
如果你洗人 然後你再試下用被洗既角度睇
睇下你會點諗..

回復 18# 的帖子

第一,洗泉係為左令人肥唔起,唔係為左洗到人唔開心
第二,佢係笑你問利做咩?_?[洗泉]le樣野,如果你有實力,你都會洗泉,同你會比人肥起先同佢打?_?
D炮狗,成日吠悶唔悶

1.頭先亦講左 令人肥唔起唔需要用洗泉,第2個最有可能性
2.不論我有冇實力 我都絕對唔會洗人
3.防人肥有咁多方法 阻食龍 阻食cp 又得 點解一定要洗泉?

洗泉呢個行為好唔好就見人見智,你覺得唔好但都會有人覺得好,咁樣爭持落去都唔會有共識,樓主放棄吧啦

也對 雖然你地覺得 洗泉冇問題
但我認為有問題
不過咁爭落去都冇乜意思

引用:
原帖由 永恆的剎那 於 2012-7-5 23:07 發表
1.頭先亦講左 令人肥唔起唔需要用洗泉,第2個最有可能性
2.不論我有冇實力 我都絕對唔會洗人
3.防人肥有咁多方法 阻食龍 阻食cp 又得 點解一定要洗泉? ...
1:我不知防人肥如果阻食龍 阻cp可以阻到
冇save卷呢樣野?冇1千隱呢樣野?仲有好多...
洗泉係最快+拉殺數+最直接阻肥既最好方法
2:你唔洗人泉姐,不過洗泉絕對唔係無品既行為
只係拉殺數+拎錢+拎經
如果你前期洗左人泉,拎左錢 經 殺數
你就可以拉開同敵人既距離
無咁易比佢殺

1.前期被人洗到 500蚊都冇 點save卷 點1000隱
根本你所講既物品 被人洗既情況下 係唔會夠錢買
2.可能你會覺得洗泉冇乜野 只係拉殺數+拎錢+拎經
洗泉呢D行為見人見智 我就覺得好大問題
不過我開帖 只係想知 你地洗泉之前 有冇諗下其他野

完 以下落黎 唔會再回覆

引用:
原帖由 永恆的剎那 於 2012-7-5 23:56 發表
1.前期被人洗到 500蚊都冇 點save卷 點1000隱
根本你所講既物品 被人洗既情況下 係唔會夠錢買
2.可能你會覺得洗泉冇乜野 只係拉殺數+拎錢+拎經
洗泉呢D行為見人見智 我就覺得好大問題
不過我開帖 只係想知 你地洗泉 ...
1:比人洗前你唔會有錢係身?
買唔到save卷 1000隱?
如果無留就係你既問題啦
2:你一直都唔講有咩問題?
你只係識講(無品既行為)等等

喂你覺得洗人泉好冇品..我亦覺得人地打左下王幾難先打到佢十幾萬血?如果你一汁嬴左...你既勝利幾冇品..幾狗...你會唔會唔汁? 哦 如果你會唔汁..你唔洗玩卡亂了@@8.8

我認為樓主講個幾隻英係10LV洗泉係合理
每隻500 都係方便自己肥姐...
玩無限殺肥起佐唔G王 洗人泉個D先唔合理姐
Rain×Night

我都覺洗泉好冇品我成日俾人洗泉

發新話題