發新話題

本人退出卡戰 感謝各位教導.

[Close]

本人退出卡戰 感謝各位教導.

我因為要讀書問題,唔再玩卡戰了.係到多謝曾經教過我同埋我既競爭對手,小狼,J傑,名光,永恆,WING,雪人..
太多,唔記得哂.
不滅團,RAIN團,霸氣團 我係入面學左好多野.
當時玩卡戰既目標就係超越小狼.因為我全部技術都來自佢既REPLAY.
但我始終太廢,佢都唔肯收我做徒弟,追趕唔到佢,令我目標未能達成XD
都幾唔甘心.
有機會再重返卡戰.
在此,送上一張令人匪夷所思既相

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

wow卡戰第一比人屠

回復 1# 的帖子

哈哈 恆恆真係up得就up  小e個團先係卡戰第一呀 ja系EteR_<<不過都係之前 況且板主只搞過一次團體  不過如果有任何人士對EteR_不服OR任何意見 可以直接PM我

成為卡第一是我的目標我一定要超越所有人

回復 4# 的帖子

play滅_?
笑料
又要威又要大頭盔

信長加油吧

祝你早日回歸!

是我理解錯,還是真的笑點?????

請大家留意圖中對話,即圖中比我圈起既句子
白色圈起既,是我所同意既句子
而紅色就令我有所不解,有冇人幫到我,解出紅圈中的意思

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哈哈 ed野要留比大家自己諗了
個人覺得是笑點

卡戰界強人多的是 唔止呢D 大部分都係退卡轉左GAME
請永恆自重-_-

不過都要讚下樓主攝影技術咁好A_A
笑到我 d口水係個鼻到噴出黎 抵讚

沒有最強只有更強啊 明?Rose_永恆!!!!!!!!!!!!!!!!!

我記得同你玩過同
有時間玩下把

回復 6# 的帖子

謝你岩岩SD SMS 比我  其實你可以reply我 ja係  post 既右下  引用 報告 ★回復★

回復 1# 的帖子

信長 我收人係好睇徒弟既個性同誠意   因為我唔想佢行我之前個條路有小小技術就串 扮勁 扮型 如今見你有這一番話 令我對你另眼相看 信長 你他朝回來 我會第一個考慮你

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2012-7-29 02:38 發表
信長 我收人係好睇徒弟既個性同誠意   因為我唔想佢行我之前個條路有小小技術就串 扮勁 扮型 如今見你有這一番話 令我對你另眼相看 信長 你他朝回來 我會第一個考慮你 ...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=542193&extra=page%3D1
我食王.佢話佢50%.仲串我喎-.-.
屈我汁王狗喎-.-
事後先講對吾住. 另眼相看啦

發新話題