22 12
發新話題

我 校 女 生

[Close]

我 校 女 生

我 校 女 生 一 回 頭 , 嚇 死 河 邊 一 隻 牛
我 校 女 生 二 回 頭 , 全 校 男 生 一 齊 嘔
我 校 女 生 三 回 頭 , 全 球 色 魔 齊 跳 樓
我 校 女 生 四 回 頭 , 黃 河 從 此 不 再 流
我 校 女 生 五 回 頭 , 大 慶 油 田 不 出 油
我 校 女 生 六 回 頭 , 浮 游 生 物 不 再 浮
我 校 女 生 七 回 頭 , 碧 咸 要 打 乒 乓 球
我 校 女 生 八 回 頭 , 和 尚 洗 頭 用 飄 柔
我 校 女 生 九 回 頭 , 豬 排 侵 佔 我 地 頭
我 校 女 生 十 回 頭 , 人 人 逃 離 這 地 球

引用:
原帖由 一世 於 2009-8-24 05:45 發表
我 校 女 生 五 回 頭 , 大 ...
sm                        
人無千日好 花無百日紅

M已s ...
甘拜下風
讓我改兩改

我 校 男 生 一 回 頭 , 嚇 死  棚 中 一 頭 牛    棚?? 牛棚
我 校 男 生 二 回 頭 , 全 校 女 生 一 齊 浮     浮=頭暈
我 校 男 生 三 回 頭 , 全 球 色 魔 齊 齊 求     求?? 求他滾耶
我 校 男 生 四 回 頭 , 長 江 今 後 不 再 流     這個改不了~"~
我 校 男 生 五 回 頭 , 錦 記 油 廠 不 賣 油     李錦記=]
我 校 男 生 六 回 頭 , 海 底 生 物 永 遠 浮     永遠浮?? 海洋生物怎會永世浮 自想~
我 校 男 生 七 回 頭 , TiGer 轉 行 踢 足 球    TiGer...本來打golf
我 校 男 生 八 回 頭 , 富 豪 擺 當 賣 飄 柔      不知打啥好了~"~
我 校 男 生 九 回 頭 , 豬 排 強 吻 我 的 頭      跟上
我 校 男 生 十 回 頭 , 一 世 從 此 沒 出 頭     一世=樓主  
Enjoy My LiFe

我 校 男 生 一 回 頭 , 嚇 死 屋 村 一 隻 狗
我 校 男 生 二 回 頭 , 咩 野 見 到 都 會 嘔
我 校 男 生 三 回 頭 , 全 球 色 魔 去 自 首
我 校 男 生 四 回 頭 , 水 候 開 左 不 再 流 (開左水候唔流水)
我 校 男 生 五 回 頭 , 中 國 石 油 賣 食 油
我 校 男 生 六 回 頭 , 海 底 生 物 轉 頭 走 (見到傻仔仲唔轉頭走!? )
我 校 男 生 七 回 頭 , 米 高 轉 行 打 籃 球 (米高=米高積遜)
我 校 男 生 八 回 頭 , 和 尚 飲 野 飲 飄 柔
我 校 男 生 九 回 頭 , 傻 仔 侵 戰 我 地 頭
我 校 男 生 十 回 頭 , Rain哥乞錢向 我 求 (Rain哥=║RaIn║ 樓上)

咁多gag野

改左好小野
我 校 男 生 一 回 頭 , 嚇 死 屋 村 一 條 魚
我 校 男 生 二 回 頭 , 咩 野 見 到 都 會 走
我 校 男 生 三 回 頭 , 全 球 色 魔 去 斬 首
我 校 男 生 四 回 頭 , 水 源 通 左 不 再 流 (通左水源唔流水)
我 校 男 生 五 回 頭 , 中 國 石 油 賣 豉 油
我 校 男 生 六 回 頭 , 地 上 生 物 倒 轉 走 (見到傻仔仲唔倒轉走!? )
我 校 男 生 七 回 頭 , 米 高 轉 行 踢 足 球 (米高=米高積遜)
我 校 男 生 八 回 頭 , 和 尚 飲 野 飲 豬 油
我 校 男 生 九 回 頭 , 7 仔 想 斬 我 個 頭
我 校 男 生 十 回 頭 , 富 豪 乞 錢 向 Rain 求(Rain=║RaIn║ #3)

引用:
原帖由 狂戰。小田 於 2009-8-27 17:58 發表
改左好小野
我 校 男 生 一 回 頭 , 嚇 死 屋 村 一 條
我 校 男 生 四 回 頭 , 水 源 通 左 不 再 流 (通左水源唔 ...
音差極遠

唔會呀...
魚讀番「如」呢個正音既話,
平仄冇變呀~~
I'm Full Of Rage!!!

哈哈哈 (大笑)

有沒有多d

引用:
原帖由 OverTallman 於 2009-8-28 17:53 發表
唔會呀...
魚讀番「如」呢個正音既話,
平仄冇變呀~~
如:

呢d音大家都係接近

但係魚就..........

引用:
原帖由 狂戰。小田 於 2009-8-27 17:58 發表
改左好小野
我 校 男 生 一 回 頭 , 嚇 死 屋 村 一 條 魚
我 校 男 生 四 回 頭 , 水 源 通 左 不 再 流 (通左水源唔 ...
我 校 男 生 一 回 頭 , 嚇 死 屋 村 一 隻狗

仲好a.a

係第2度睇過0,0
非常之有歷史價值

绝啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ║RaIn║ 於 2009-8-24 14:17 發表
M已s ...
甘拜下風
讓我改兩改

我 校 男 生 一 回 頭 , 嚇 死  棚 中 一 頭 牛    棚?? 牛棚
我 校 男 生 二 回 頭 , 全 校 女 生 一 齊 浮     浮=頭暈
我 校 男 生 三 回 頭 , 全 球 色 魔 齊 齊 求     求?? 求他 ...
咁直接
串親人就唔好啦

引用:
原帖由 一世 於 2009-8-24 05:45 發表
我 校 女 生 五 回 頭 , 大 ...
sm too 屈機小子- -

22 12
發新話題