發新話題

獨孤ζ求敗

[Close]

回復 13# 的帖子

幾時的事??是之前??之前很多工返沒有時間有進步空間 呢家可以同我玩返場嗎??加上你gg>c?打手?可比個團名我嗎??唔知你有無聽講EteR神團既 EteR_ZERO??佢係你個邊人氣不錯他的團就真係第一啦 有意交流??不想你學人得把口 最後你確定你打個D係高手??要唔要介紹??

回復 14# 的帖子

小月你所說既個人賽我個人覺得很不公平 WIN了也不覺得什麼勁 我事後也講同我打既人玩場滅號 可惜可惜打不成 我都唔知因為咩仲有呀你係到可乜人笑奇奇我就覺得對我好唔尊重?其實你係唔係有意見??對你呢種人就要一定用到武力 因為你實在令我覺得太姑碌

?講事實姐你真係輸左就係事實其他野我唔知

回復 18# 的帖子

輸好出奇??我有唔認輸??你條垃x人起團你起團比人追住黎屠既 比人追住黎串既 你覺唔覺得你自己真係有d問題?唔該檢討下啦  個人賽win左就=卡戰第1? 你睇下人地ggxc 浩方 既個人比賽啦要過五關斬六將架 邊似vlan呢d所謂既個人賽得個一條命  打仗咩 真係太見笑啦月仔你

小狼哥比人話廢了

回復 20# 的帖子

放心 我唔會聽從人地點講 我只會用我既實力做最好既證明

樓主
你d圖連你自己個名到冇我好難相信係你炒人20比0

回復 22# 的帖子

那你不要信吧
我不想跟菜烏爭辯

回復 23# 的帖子

你gg>c**第一團嗎?可比團長團員同你既名單嗎? 可以方便問下我*gg>c*的老友

引用:
原帖由 ╭★沁月 於 2012-7-30 04:32 發表
小狼哥比人話廢了
佢日日幫我含古古的:lol :lol
司馬信有云
古古=google
姐係古時果d信鴿

回復 25# 的帖子

含信鴿wTF

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2012-7-30 20:04 發表
含信鴿wTF
怕咩羞姐
成日搶住話要含:Q :Q

笑料;鬼膠打0次 死0;條友幾勁下~

Dr.夜貓哥,你覆親都係如果打幾場 就要放上黎  我放左N咁多啦<咁我想問.點先比放^^??

咪係! 難度VLAN冇神手?...獨孤ζ求敗!?又一VLAN菜鳥.嫩B冒起頭來..怕怕 本人在GG.C 卡戰2區單挑都嬴到悶@@請問你GG.C咩名...前排日招夜招人1 1都搵唔到對手 所謂GG.C最強團係殺手團?台灣團?C.C.G什麼什麼那個團?..還是什麼我沒看過的GG,C神團@@本人想見識下~話說本人GG.C名是Eternal~

發新話題