發新話題

大家好 分享一下11相

[Close]
其實最後打 ROSE_永恆  果個我黎   唔信睇名

打抵永恆~冇乜野
打抵小狼才是王道!!~

回復 17# 的帖子

難道我抄小狼 犬夜 美美 et羽 康 戰狼 求敗 20比0又話你知咩
雖然我無rp無相

引用:
原帖由 妖混乂傑 於 2012-7-11 17:14 發表
難道我抄小狼 犬夜 美美 et羽 康 戰狼 求敗 20比0又話你知咩
雖然我無rp無相

回復 18# 的帖子

死傻仔臭氣傑

樓主似有料

引用:
原帖由 曉之零 於 2012-7-10 16:17 發表
我都想 打得贏永恆 我都想睇下咩料
打得贏永恆有咩咁出奇呀 我同條友打3場都贏左2場啦 唔信自己問下佢
條友出晒名自大狂 鍾意未開打就口出狂言

似神手
得閒打場

引用:
原帖由 narutoasd 於 2012-7-13 18:06 發表

打得贏永恆有咩咁出奇呀 我同條友打3場都贏左2場啦 唔信自己問下佢
又一有實力玩家 (3場都贏左2場)唔知呢位手足可否同我玩3場??

鵬-_-佢係自己友?!好臭串w0r= =輸左俾我係度話我垃圾;$

回復 25# 的帖子

張JJ 人會變 月會圓 比些少空間OR時間佢改變

引用:
原帖由 narutoasd 於 2012-7-13 18:06 發表

你贏左2場就串?   果兩場V中廢英 冇閃點夠三刀打 仲有第一場我刀輸英但係贏左你  之前我刀贏你好多次

回復 11# 的帖子

大陸傑 ...........

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2012-7-14 08:12 發表

你贏左2場就串?   果兩場V中廢英 冇閃點夠三刀打 仲有第一場我刀輸英但係贏左你  之前我刀贏你好多次
恆恆不要執著 輸就是輸  贏就係贏 何況玩FOCS勝敗乃是常事   戰場只有王者

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2012-7-14 08:12 發表

1.咁你覺得羸幾多場先可以串?(雖然五同意5讚成佢串咀)
2.你所指既V中廢英係咩英?卡戰入面有廢英?
3.之前羸左好多次5比人地勁左?
人誰無過

發新話題