27 12
發新話題

小小心得~加多左個三好

[Close]

小小心得~加多左個三好

阿松~
最好叫人比你自己一條路(殺人易得多)
開頭學冰山之襲同冰霜之息,得閒就用依2招汁兵仔同壓人,6lv唔好學大技等學晒其他先加番
一開始買褲同魔鋼之後回魔鋼,紅電,落石,火書,合大炎,風之傷等等
如果自己一條路出齊技咩人都死(魔水唔計xd)仲有如果唔夠血唔好買血鋼可以用魔水or巨龍因為血鋼太晒$~

雜賀孫市~
開頭學狙擊同雨鐵砲有大學大 ,雜賀眾可學可唔學(有好多人話雜賀眾汁兵易d但係會晒魔同如果你攻高加埋你招雨鐵砲汁兵唔難
一開始買褲,回血,腕甲 之後2把陣太(如果你勁唔會點死可以用武士力)有$就直出長船冇就玩住狂暴太刀先之後都係正宗,村正果d
要殺人都唔太難,係樹林到開狙擊同大技殺法c,如果要殺其他就叫人係前面幫你打佢幾下,你就去佢屎忽射~

伊達政宗~
學火焰強襲同靈巧加成又係有大學大,暗殺炎唔係太有用我有時可能唔學佢直加黃點
一開始買褲同回血之後狂暴太刀,攻擊之卷,雪走/凍雲(有$就直出一文)最後都係村正長船果d啦
殺人唔洗講緊係暈-大技-攻擊之卷-雪走/凍雲/一文,驚佢暈你就加多個魔水ko~

德川家康~
學閃電盾同雷霆刃去cp,都係有大學大之後加番天羅地網就可以出去幫手殺人
一開始買褲,回血,腕甲之後2把陣太就出一文長船果d因為cp易肥,要神可以好快鍾意ge可以加多把風之傷(因為天羅地網無視魔法免疫睇你用唔用魔水好,仲要可以加血呵呵~
殺人都唔難開閃電盾,粒住人地慢慢打...

最後因為好多人話玉子好勁其實有一個方法就係魔法護身符因為佢招技係可以打成600血但係要成20秒cd如果佢白痴可能會晒左大技tim
你可能話佢會同電卷黎頂你,但係如果佢要秒你晒左個位要秒唔係咁易
打到好眼訓,如果多人回就再加啦有咩唔岩請講比我知

威力啤酒:有心有力^_^"+3分

good~

good~

你地睇完又唔回><

引用:
原帖由 extrajacky 於 2006-10-17 17:32 發表
good~
警告!!!
請看版規,如有再犯將扣分辦理

好詳細丫~~多謝曬@@~

唔怕阿松不夠hp嗎?

其實將心得變成rp的話效果更好~
紙上談兵係好易既事~
但實戰上就好難~

好有心機,打晒出黎...
thx ur post

引用:
原帖由 GhoSt_YuRa 於 2006-10-18 18:13 發表
唔怕阿松不夠hp嗎?
啊松冇血唔算太大問題,開頭正常人你1齊技都死得啦(食左魔水唔計),後其我諗你都唔會自己人個出去掛
如果真係唔夠咪巨龍lor-.-

引用:
原帖由 白虎.亂月 於 2006-10-18 18:30 發表
其實將心得變成rp的話效果更好~
紙上談兵係好易既事~
但實戰上就好難~
我都想呀但係唔知用邊個上傳空間好...我用開果d好易死link, 你有冇用開邊個.醒個黎用下~

心得太簡單了,我還不如去爬心得區的文

見到依加冷門英雄三好大熱唔係太多人回都加埋依個先啦~

三好長慶我就鍾意學黑炎之襲同武士戰魂有大學大之後先加番亡靈之怒因為佢招亡靈之怒(冇記錯)係打晒500範圍ge人用黎清兵都唔錯ga
一開始庫加回血鋼同腕甲之後2把陣太加吹箭/凍雲加攻擊之卷(冇$可以用住侍的徽章黎加魔)最後都係一文長船果d啦
殺人易果借火,大技-攻擊之卷-暈-打打打--再打
可能你會問有冇咁易呀,但係會記住佢1lv大技加100靈活姐係加100攻(有埋攻擊之卷加多40)同打得勁快,人地可能會暈住死tim...

上面個三好長慶玩法幾好~
我就唔買凍雲~買雪走=.=

阿松這麼快合赤雷,你的mp一定很快用完了-0-

引用:
原帖由 mat23123 於 2006-10-19 18:54 發表
阿松這麼快合赤雷,你的mp一定很快用完了-0-
可以買法力剛加d法~

27 12
發新話題