24 12
發新話題

Bio Hazard 5 開場教學 [附圖]

[Close]

Bio Hazard 5 開場教學 [附圖]

日文版 japanese version

首先,禁play game 然後 新遊戲 / 繼續 / 選擇關卡 同單機一樣咁入
當選完難度後就出現圖中的畫面

中間 = 是否俾外人加入
第3個係開唔開FF = friendly fire 可以打自己友
選制限
就可以俾外人入
然後start game / 開始就得

英文版 English version
方法同日文版一樣只係變左英文字

係咪最多二人咖咋?!
同埋可唔可以開埋 d 控制既教學!?
日本唔知d制 邊個打邊個

引用:
原帖由 NiGhtKiD_小林 於 2009-9-15 20:55 發表
係咪最多二人咖咋?!
同埋可唔可以開埋 d 控制既教學!?
日本唔知d制 邊個打邊個
係最多只可以二人
PS3 同 XB360 版本有versus DLC
可以2打2
不過目前電腦版本未有

如果你唔明日文
你可以開game 之前
姐係禁DX9 / 10 果到
左上角有language = 語言
可以轉英文 等國家語言

有冇人試過入到其他人場

引用:
原帖由 Bm豪 於 2009-9-15 21:01 發表
有冇人試過入到其他人場
本人今日下午到而家都可以同人online 打既
如果唔得的話請係到留言

見到人場但LOAD一陣之後出左句 The game session has beed canceled 就彈反出去

引用:
原帖由 Bm豪 於 2009-9-15 21:06 發表
見到人場但LOAD一陣之後出左句 The game session has beed canceled 就彈反出去
如果出現The game session has been canceled 的話
有兩個情況
第一個係場主唔比你加入
第二個係果場有d 問題
方法可以試下重開Bio 5

0,0 搵到場啦
但係d英文都好難睇下

有冇載點?

我想問個場名 係跟咩作定義咖?!

係買野果到等人入?~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 NiGhtKiD_小林 於 2009-9-15 21:33 發表
我想問個場名 係跟咩作定義咖?!
跟你個windows game live 既offline account 名黎做既

我係bio5個名叫Xfire A+A

引用:
原帖由 幻想仔 於 2009-9-15 21:44 發表
係買野果到等人入?~~~~~~~~~~~~~
唔一定
你玩玩下人地都可以入黎

仲系果句

The game session has beed canceled

信號左邊果個三國形,上面整佐個交叉,系咩意思阿?

24 12
發新話題