發新話題

問各場主一d問題 and vlan 既管理員入入

[Close]
引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-8-28 02:27 發表

我幾時有講過 認為[你]個ser值得人地去hack呢先生
天真哥 個SER幾時變左係我ge呢
你訓醒未
...你講野d態度都幾好架喎...算啦...唔緊要...
我只係好簡單地想講出... 想勸大家唔好用果個有問題既build插件...

引用:
原帖由 ka_916 於 2013-8-28 03:20 發表

...你講野d態度都幾好架喎...算啦...唔緊要...
我只係好簡單地想講出... 想勸大家唔好用果個有問題既build插件...
我唔覺得你好好態度
算喇 唔緊要? 迴避我問題? 知道自己7左?  
[點解你硬係要咁「文塞」, 認為係人地hack你個ser... ] ???
[你仲天真啦...認為你個ser值得人地去hack...]  ???
解答下

你兩位咪吵好唔好

係唔係都要上vlan 帖 來開 文 吵

還咪死過咩

講講build 插件有問題又沒得罪你

後門點解唔會比人黑呀

yanyatl

一個有後門的build插件
用左唔會比人黑?<-----這個問題先係真正天真

回復 63# 的帖子

你知吾知我問緊佢D咩其實  - -
你又知吾知佢講緊D咩
理解左先回POST OK?
[點解你硬係要咁「文塞」, 認為係人地hack你個ser... ] ???
[你仲天真啦...認為你個ser值得人地去hack...]  ???
你明白未 呢2個先係我重點問題
其實邊有人咁得閒去hack人地個ser丫<<<<<< 你都幾天真  呢個係我頭1個CM
你 睇曬d cm先回我 thx

幾時有人開build ser?開左係呢到通知我?
冇的話話有推介的人可否比個插件自己玩單機?
香港一份子

引用:
原帖由 kaloccm 於 2013-8-28 01:57 發表

可唔可以比個build.sp出黎
我想望望個SP寫左D咩

感謝~
我唔想其他場主比人無故玩server
所以就唔公開d code出黎啦

不過可以講解下佢個原理係咩

成件事就冇咁複雜又hack ser又盛
其實就係寫呢個bulid既人reg左個command
一run呢個command就會行以下既native
將admin right authorize比run command個個人

SetUserFlagBits
Syntax:native SetUserFlagBits(client, flags);

Usage:
client                Player's index.
flags                        Bitstring of flags to set on client.

Notes:
Sets access flags on a client using bits instead of flags. If the client is not an admin, and flags not 0, a temporary, anonymous AdminId is given.

Return:
No return.

Version Added:
1.0.0.1946

引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-8-28 18:25 發表
你知吾知我問緊佢D咩其實  - -
你又知吾知佢講緊D咩
理解左先回POST OK?
你明白未 呢2個先係我重點問 ...
= =應該係你get錯左我既重點...
點解你會將個重點放左係果兩句到...
好明顯我個cm既重點係build插件有後門...
請你睇清楚個cm先 thx

引用:
原帖由 leo221094 於 2013-8-28 22:13 發表

我唔想其他場主比人無故玩server
所以就唔公開d code出黎啦

不過可以講解下佢個原理係咩

成件事就冇咁複雜又hack ser又盛
其實就係寫呢個bulid既人reg左個command
一run呢個command就會行以下既native
將admin ri ...
可惜hihi1210佢寫錯左少少野...
睇落佢本來係應該想個command剩係自己用到...
但個code佢寫錯左少少, 就搞到任何玩家只要一打個指令, 就可以用到admin

回復 67# 的帖子

你以為我係你條蟲? 會知你心唸緊咩?- -
果兩句你打得出黎預左比人睇到
我問你 你又話你自己重點吾係度 - -
你既重點係build插件有後門... 咁點解要講兩句野誤導人呢

回復 69# 的帖子

哇哇哇 你唔好兜得再搿硬d

回復 69# 的帖子

明明係你自己GAG唔到果重點
做咩話人誤導人呢
你自己錯左,仲要串
自己7左,又話''你以為我係你條蟲? 會知你心唸緊咩?''
都唔知點解你唔可以冷靜D回復

回復 70# 的帖子回復 71# 的帖子

哇哇哇 又關你事 - -?
我從來都係針對緊
[其實邊有人咁得閒去hack人地個ser丫] 呢個字眼
[你仲天真啦...認為你個ser值得人地去hack...]  呢句意思姐係個ser係我?
[點解你硬係要咁「文塞」, 認為係人地hack你個ser...]  同上

我應1句 [其實邊有人咁得閒去hack人地個ser丫 <<<<<< 你都幾天真]
跟住就講到個ser係我咁 講到係我天真到認為[我]個ser值得人地去hack.

借問聲 佢自己係唔係都兜緊我d問題呢?
仲有你地又有冇睇清楚d cm呢
我錯係邊度呢? 係我7定佢7呢?
咁樣夠唔夠冷靜D回復@@

咩叫gag5到佢重點??
可能係我get5到佢重點喇  不過佢似乎都未get到我重點b0
大家重點唔同 我唸唔洗再講落去喇
btw 個ser唔係我ge    唔好誤會b0 thx u

引用:
原帖由 wean11 於 2013-8-28 08:09 PM 發表
幾時有人開build ser?開左係呢到通知我?
冇的話話有推介的人可否比個插件自己玩單機?
冇build ser好話有人願意推介build插件教自己單機?
香港一份子

回復 72# 的帖子

呢句''其實邊有人咁得閒去hack人地個ser丫''
依家就係有人會去HACK人地個SER.所以依家D人先會係度討論
佢之後都講返果重點出黎,話果插件有後門
佢之前講左"唔信既你可以裝HIHI1210既BUILD試下"
即係話你唔明開BUILD場被HACK既狀況
仲有你話有冇兜緊D問題,我只可以講話有兜
但係佢有打返重點出黎
你錯既地方就係純粹想死咬返生姐
邊個7就心照啦下,先諗下自己打出黎句野
仲有打出黎既字態度係點.唔係既話就會更多紛爭/罵戰

P.S 依家有幾多無聊冇野做既人啊,果D人成日炸SER,你心諗下,你係開BUILD場果個,你比人HACK,你仲會唔會話邊有人咁得閒去hack人地個ser丫,所以諗野唔可以用單方面去諗,係要盡可能去諗埋果D人留言既原因/感受
希望你地唔好再嘈,有咩野就冷靜D講

回復 74# 的帖子

build場被HACK我明白左了
我只係針對翻果2句姐  廢事比人誤會
不過佢冇回應到咁解
的確我覺得佢講 呢句''其實邊有人咁得閒去hack人地個ser丫'' 係好天真

發新話題